Wil je je gevel in de picture krijgen? Dit zijn de mogelijkheden

  • Flex
  • Comments Off
gevel in de picture

Marketing kan op verschillende manieren. Sociale media worden daar veel voor gebruikt. Afhankelijk van je doelgroep worden er interessante bijdrages op LinkedIn, Instagram en TikTok geplaatst. Daarnaast zijn er uitgebreidere marketingcampagnes, waarbij gericht geadverteerd wordt. Het doel is uiteraard om een hogere conversie te krijgen. Het is uiteraard goed om deze kanalen in te zetten, maar vergeet niet dat je een enorm wapen hebt, in de vorm van je gevel. Als je een opvallende gevel hebt, ziet iedereen die langsrijdt of voorbij loopt jouw bedrijf. Gratis reclame dus! En de mogelijkheden op dit gebied zijn groot.

Gevelletters

Neem bijvoorbeeld de letters op de gevel. Deze kunnen op allerlei manieren in de picture worden gezet. Gespecialiseerde bedrijven zoals ME Print hebben een uitgebreid pakket voor je. De gevelletters kun je een verschillende look geven. Een van de mogelijkheden is om de letters een strakke RVS uitstraling te geven. Of wil je meer richting een chique look? Dan is een goud gekleurde gevel een goed idee. Verlichte LED letters behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Deze zijn ideaal voor bedrijven waar veel verkeer langskomt. Als het in de winterperiode vroeg donker is, dan ziet iedere automobilist jouw opvallende gevel.

Lichtbakken

In de reclamewereld zijn lichtbakken erg populair. Ze vallen beter op dan reguliere reclameborden, omdat ze van binnenuit verlicht worden. Dat gebeurt met led modules. Led is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een egaal uitgelichte bak. Bijkomend voordeel is dat led lichtbakken een stuk dunner zijn dan hoe ze vroeger werden gemaakt. Je kunt voor jouw bedrijf de perfecte lichtbakken op maat laten maken.

Lichtreclame op doeken

Lichtreclame op een doek is een variatie op de ‘gewone’ lichtbak. De naam zegt het al, bij doeklichtbakken zit de reclame niet op een plaat, maar op een doek. Het doek is gespannen op een omkasting van aluminium. Een pluspunt van deze vorm van lichtreclame is dat grote oppervlaktes uit één deel kunnen bestaan. Ze zijn wel wat duurder dan een standaard lichtbak.

Reclamezuil

Akkoord, dit is technisch gezien niet de gevel van je bedrijf, maar het hoort er wel bij. Het is zelfs een voordeel dat een reclamezuil niet aan je pand vastzit. Het wordt dan ook gebruikt als ondersteunende buitenreclame. De meeste reclamezuilen zijn dubbelzijdig. Op bedrijventerreinen worden ze ook veel gebruikt, omdat een zuil een prima manier is om als bewegwijzering te gebruiken. Er zijn allerlei soorten reclamezuilen te koop, van ovaal tot vlak. De bolle zuil is het populairst.

Stickers

Stickers kunnen prima gebruikt worden om je onderneming in de picture te zetten. Raamfolie is een effectieve manier om reclame te maken. Dat kun je ook zeggen over vloerstickers, gaatjesfolie, magneetstickers en diverse muurfolies. Een groot voordeel van reclame via stickers is dat het eenvoudig en snel is aan te brengen. Zelfklevende folie en vinyl stickers komen voor in allerlei soorten en maten.

Previous «
Next »