Tips voor een kerstpakket voor de man

  • Flex
  • Comments Off
kerstpakket voor mannen

Het nadenken over kerstpakketten voor je personeel begint tegenwoordig steeds vroeger. Niet alleen omdat het vanaf oktober al druk begint te worden bij de bedrijven die deze leveren, maar ook omdat je natuurlijk iets leuks en verrassends aan je personeel wil geven. Aan de andere kant wil je natuurlijk ook iets geven dat gewaardeerd wordt en waar echt gebruik van gemaakt wordt, je moet dus op zoek naar originele kerstpakketten voor mannen

Een kerstpakket voor mannen kan vrij simpel zijn

De dagen met ei zetters in het kerstpakket liggen ver achter ons. Bij mannen hoef je gelukkig niet enorm moeilijk te doen. Veel mannen houden van dezelfde zaken, zoals bbq-en of iets te drinken. Daarnaast zijn er echter nog tal van andere zaken die leuk zijn om te geven. Enkele van onze favorieten, vind je hieronder.

Kerstpakketten voor mannen met verzorgingsproducten

Steeds meer mannen vinden lichamelijke verzorging belangrijk. Er zijn tegenwoordig dan ook veel kerstpakketten op de markt met verzorgingsproducten voor de man. Dit kan variëren van een eau de toilette, tot een product voor de verzorging van de baard.

Een tuin(tje) in een kerstpakket

Tuinieren blijft voor veel mannen ook een geliefd tijdverdrijf. Ook in de kerstpakketten branche wordt daar op ingesprongen en zijn er pakketten waarmee je bijvoorbeeld één vierkante meter tuin(tje) kunt aanleggen. Een dergelijk pakket bevat alle spullen en materialen om dat tuintje te starten en onderhouden. Het boekje ‘Windowfarming en tuinieren op een m²’ wordt vaak bij een dergelijk pakket bijgeleverd en is de ideale inspiratiebron om je eigen prachtige tuintje te creëren.

Kerstpakketten gericht op koken

Koken en bbq-en is iets dat ook veel mannen graag doen. Vandaar dat er veel kerstpakketten te vinden zijn die daar op in springen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bbq grill set met stevige leren bbq-handschoenen, een snijplank, bbq kruiden en gereedschap om het vlees, de vis en de groenten op de bbq mee te bedienen? 

Pizza totaal pakket

Naast een dergelijk bbq pakket zijn er ook pizza totaal pakketten, incl. bloem om van niets je eigen pizza’s te maken. Veel kerstpakketten bevatten ook een fles rode wijn om de pizza’s extra smakelijk te maken.

Maak het niet te moeilijk

Voor een man hoef je dus vaak niet ver te zoeken. Wat lekkere biertjes met mooie glazen kunnen ook al voldoende zijn. Een dagje weg wordt ook altijd geapprecieerd en daar zijn allerlei vouchers voor te vinden, 

Previous «
Next »