Drie verschillende papieren tasjes bedrukken 

  • Flex
  • Comments Off
papieren tasjes bedrukken

Als je door de stad loopt zie je ontzettend veel mensen die een drukte tas bij zich hebben. Dit komt omdat papieren bedrukte tasjes een goed reclamemiddel zijn. Het is budgetvriendelijk en je geeft de consument een gevoel van luxe, als je zijn of haar aankoop verpakt in een mooie bedrukte tas. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van bedrukte papieren tasjes? Lees dan verder! 

Basic papieren tasjes

Papieren tasjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo is er een onderscheid te maken tussen basic, budget en luxe fototasjes. De basic tasjes zijn gemaakt van dik kaftpapier en hebben een gedraaid papieren handvat. Op deze tasjes kun je jouw logo of slogan laten bedrukken. Deze basic tasjes kunnen aan alle vier de zijdes bedrukt worden. 

Budget papieren tasjes

Wil je graag papieren tasjes laten bedrukken, maar heb je hier niet veel budget voor? Dan zijn de budget papieren tasjes een goede optie. Deze tasjes zijn gemaakt van dun kaftpapier en hebben een plat papieren handgreep in dezelfde kleur als de tas. Ook deze tasjes kun je laten bedrukken aan alle vier de zijdes. 

Papieren tasjes bedrukt met foto 

Wil je graag investeren in mooie opvallende tasjes voor jouw bedrijf? Ga dan voor de luxe papieren tasjes bedrukt met foto. Je kunt ook over de foto jouw logo of bedrijfsnaam laten drukken. Als je het gehele tasje met foto wilt laten bedrukken is het van belang dat je een foto aanlevert met een resolutie van 330 dpi of meer. Anders bestaat er de kans dat de foto wazig wordt. 

Laat je adviseren!

Voor ieder budget is er dus een goede optie voor papieren tasjes bedrukken. Wil je informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met Rotimshop en laat je adviseren. 

Previous «
Next »