Flexibel solliciteren bij een detacheringsbureau in de bouw

  • Flex
  • Comments Off
werken in de bouw

Handige jongens, die Hollanders! 

Nederland kent, net als haar geestdriftige handelsverleden, een rijke historie als het aankomt op diverse bouwprojecten. Dat is bijvoorbeeld duidelijk te zien aan een groot aantal grachtenpanden die op houten palen zijn gezet, om verzakking in de vochtige veenbodem tegen te gaan. Een proces dat al in 1200 n. Chr. een aanvang nam en onder andere in de 16e eeuw werd verbeterd. Toen al met heimachines draaiende op spierkracht. De Deltawerken zijn weer een ander staaltje engineering en bouwkunst. Het eeuwenlange gevecht tegen het water wat vooralsnog, op een aantal verwoestende gebeurtenissen na, door de Hollanders is gewonnen.

Bouwen aan de toekomst 

Ook in de toekomst zal het nodig blijven dat hooggeschoold technisch bouwpersoneel Nederland ten dienste staat om de toekomst te bestendigen. De klimaatcrisis triggert een niet te verwaarlozen zeespiegelstijging dat grote gevolgen gaat hebben voor de bescherming van Nederland. De toekomstige Deltawerken 2.0 en het mogelijk bouwen van nieuwe steden in het wat hoger gelegen binnenland schreeuwt om gekwalificeerde bouwprofessionals. Mensen zoals jij die nu al een eerste stap willen zetten, weten wat ze willen of er minimaal in geadviseerd willen worden. De vraag naar competent bouwpersoneel neemt de komende jaren alleen maar toe. Reden genoeg om in contact te treden met Centerpoint, het detacheringsbureau in bouw en jouw sparringpartner.

Competentieprofiel 

Je komt uit het middelbaar- of hoger beroepsonderwijs of misschien het WO? Het vak is breed, je kunt alle kanten op. Omdat de keuze enorm is, kan het zijn dat je wat hulp nodig hebt bij het kiezen van het vak dat bij je past. Bouwkunde, civiele techniek, vastgoed, ontwerp en advies. Verschillende richtingen die hand in hand gaan met de ander, verwant zijn. Centerpoint kijkt samen met jou wat je competenties zijn en waar je talenten liggen. Ook opdrachtgevers zijn onder de loep genomen. Op deze wijze bepaalt Centerpoint snel of er een match is tussen jou en de werkgever. Maar dat is het begin. Want wat zijn jouw wensen en eisen? Die neemt Centerpoint mee in het proces. Geheel vrijblijvend ontmoet jij daarna je mogelijke opdrachtgever dan wel werkgever.

Detacheren 

Als je wilt kun je gedetacheerd worden als je nog niet toe bent aan een vast dienstverband. Bijvoorbeeld omdat je bij verschillende werkgevers werkervaring wilt opdoen om zo je kennis en kunde te vergroten. Werkervaring opdoen bij bedrijven met verschillende achtergronden en doelstellingen. Uiteindelijk is het doel van een detacheringscontract een vast dienstverband. Tegen die tijd heb jij allang uitgevogeld bij welk bedrijf je graag je toekomst wilt bouwen. Zoek je werkgeluk daarom bij het beste werving- en selectiebureau voor professionals in de bouw en de civiele techniek. Je krijgt een vaste contactpersoon die bij wijze van spreken 24/7 voor je klaar staat. Aan je persoonlijke ontwikkeling besteedt men veel aandacht, een opleidingsbudget is beschikbaar. Staat er op dit moment geen geschikte vacature bij Centerpoint, het detacheringsbureau voor de bouw? Doe dan gerust een open sollicitatie en wie weet wat voor constructief gesprek eruit voortkomt.

Previous «
Next »