Jouw functionele zakelijke tas

  • Flex
  • Comments Off

Tijdens een zakelijke afspraak kom je graag goed voor de dag. Kledingadviezen in een business-omgeving zijn minder strikt dan ze dat vroeger waren. Dit opent mogelijkheden om jezelf zo te presenteren, dat je jezelf prettig en zelfverzekerd voelt. Aan de andere kant dwingt het je ook om meer na te denken over jouw ideale outfit, in plaats van dat het bedrijf of de omgeving waar je werkt dit voorschrijft. Tassen zijn een belangrijk onderdeel van jouw presentatie. De juiste tas kan je look helemaal afmaken. Bovendien zorgt een goede laptoptas ervoor, dat je jouw spullen goed beschermd en mooi opgeborgen mee kunt nemen, waar je ook heen moet.

Uitstraling

Het aanbod in tassen is tegenwoordig enorm: voor iedereen is er wel wat te vinden en soms is het best lastig om uit zo’n groot aanbod tot de juiste keus te komen. Belangrijk is dan ook om voor jezelf uit te vogelen, waar een goede tas voor jou aan moet voldoen. Hierbij kijk je aan de ene kant naar vormgeving en stijl: past deze tas bij mij en hoe ik mij op mijn werk wil presenteren? Door eerst de juiste stijl te bepalen, zorg je ervoor dat je gemakkelijker de juiste laptoptas uit kunt kiezen. Wil je een zakelijk model, ga je voor een meer casual look, of wil je juist een hip, urban exemplaar? Pas de tas die je kiest aan op je outfit en maak zo je plaatje helemaal compleet.

Functioneel

Minstens zo belangrijk als je tassen met elkaar gaat vergelijken, is het om te kijken naar functionaliteit. Weet goed waar een goede tas voor jou aan moet voldoen. Denk niet alleen aan de afmeting van je laptop, of aan de afmeting die je tas inneemt als je die ergens mee naar toe neemt. Kijk bijvoorbeeld ook naar het aantal vakjes in een tas, wat je er in mee kunt nemen, of er voldoende plaats is voor documenten, stekkers of andere apparatuur. Verplaats jij je vaak met de fiets of met openbaar vervoer, kijk dan ook naar het materiaal van een laptoptas. Hoe bestendig is het model tegen weersinvloeden en kun je beschadigingen door het vervoer makkelijk voorkomen?

Je zult zien dat een gedegen stuk voorbereiding jou zal helpen om de beste tas uit te kiezen. Zo kom je altijd goed voor de dag en heb je alles bij je om van jouw dag een succes te maken.

Previous «
Next »