Katoenen tas onbedrukt

  • Flex
  • Comments Off
katoenen tas onbedrukt

Ben je op zoek naar een onbedrukte katoenen tas? Sta je bijvoorbeeld op een beurs en wil je relatiegeschenken uitdelen? Of heb je een eigen bedrijf geopend en heb je katoenen tassen nodig? Bekijk dan eens de mogelijkheid van Rotim Verpakkingen. Zij hebben een ruim aanbod met tassen, zodat er altijd iets tussen zit wat past bij jouw voorkeuren en wensen.

Stevig en licht

De katoenen tassen zijn stevig en toch ook licht. Hierdoor kun je gemakkelijk de tas meenemen, maar ook producten erin vervoeren. Katoen is afkomstig van de katoenplant. Door de verwerking van katoen, blijven de tassen altijd sterk. Daarnaast is katoen luchtdoorlatend, waardoor de tas voor langere tijd te gebruiken is. Zo kun je bijvoorbeeld een katoenen tas gebruik voor de kleinere boodschappen of om de lunch mee te nemen naar je werk.

De mogelijkheden

Wil je een bestelling plaatsen of wil je tassen laten bedrukken? Dit kun je gemakkelijk en snel laten doen in de webshop. Hier kun je de soort, de afmeting, de kleur en de aantal opgeven. Daarnaast geef je op of de tassen bedrukt mogen worden. Dit kan ook altijd met logo of een slogan van je bedrijf, zodat je meteen een persoonlijke boodschap achterlaat. Als je contact wil opnemen met de professionals, dan kun je mailen of bellen en dan word je zo goed mogelijk geholpen om het product te vinden waar jij naar op zoek bent.

Previous «
Next »