• Homepage
  • >
  • werkplek
  • >
  • Meer ruimte nodig voor je steeds sneller groeiende bedrijf?

Meer ruimte nodig voor je steeds sneller groeiende bedrijf?

  • Flex
  • Comments Off
meer kantoorruimte

Ben je de eigenaar van een snelgroeiende onderneming en wordt het steeds lastiger om alles vanuit huis te managen? Dan wordt het waarschijnlijk tijd om te kijken naar de mogelijkheden voor een kantoorruimte. Zeker wanneer het aantal medewerkers groeit is het fijn om een vaste uitvalsbasis te hebben voor je personeel. Toch is het niet altijd makkelijk om de geschikte ruimte te vinden en is het kopen van een ruimte vaak niet eens een optie. In deze blog lees je meer over de mogelijkheden voor jou als ondernemer!

Voordelen van een kantoor

Een beginnende ondernemer doet vaak veel werkzaamheden vanuit huis, waardoor het steeds moeilijker wordt om werk en privé gescheiden te houden. Zeker als het bedrijf gaat groeien en het steeds drukker wordt is het fijn als je volledig een eigen plek hebt. Daarbij is het ook fijn als je na een drukke werkdag ook lekker kan ontspannen thuis en niet nog tot in de late uurtjes thuis aan de gang gaat. Ook is het zo dat wanneer het bedrijf gaat groeien je waarschijnlijk ook meer afspraken gaat hebben met klanten of medewerkers. Dan is het zeker fijn als je deze relaties ook uit kan nodigen op een vaste plek. Daarnaast kun je hiermee ook goed laten zien wie je bent als bedrijf en wat je wilt uitstralen. Dus is je bedrijf hard aan het groeien dan is het zeker aan te raden om na te denken over een kantoorruimte. Bekijk website voor meer voordelen. 

Waarom is huren vaak beter dan kopen?

Allereerst zal je moeten gaan bepalen hoeveel ruimte je nodig gaat hebben. Dit is vaak lastig te bepalen wanneer je bedrijf zich in een groeispurt bevindt. Je kunt dan wel een kantoorruimte kopen maar de kans bestaat dus dat die ruimte over een paar jaar niet groot genoeg meer is. Bij huren kun je het contract dan vaak maandelijks opzeggen en op zoek gaan naar een nieuw kantoor. Wanneer de ruimte gekocht is dan gaat dat natuurlijk niet zo makkelijk. Daarnaast is het als beginnende ondernemer vaak niet mogelijk om te investeren in een kantoorruimte aangezien er vaak een ruim bedrag van de koopsom zelf geïnvesteerd moet worden. Huur een kantoorruimte die flexibel te gebruiken zijn zodat je niet vastzit aan een duur koopcontract. 

Kortom, het huren van een kantoorruimte biedt je als ondernemer veel flexibiliteit en mogelijkheden. Zo kun je volledig focussen op het laten groeien van het bedrijf zonder dat dit consequenties heeft op de kantoorruimte. Maandelijks opzegbaar en dus alle ruimte om te groeien!

Previous «
Next »