• Homepage
  • >
  • marketing
  • >
  • Uw bedrijf in beeld met promotieartikelen voor congressen en beurzen

Uw bedrijf in beeld met promotieartikelen voor congressen en beurzen

  • Flex
  • Comments Off

Deelnemen aan beurzen en congressen is een zeer effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Uw deelname biedt grote kansen om te netwerken, uw producten te presenteren, nieuwe klanten te werven en uw naamsbekendheid te vergroten. Denk bij uw presentatie ook aan het uitdelen van promotieartikelen, zoals bedrukte USB-sticks of een handige katoenen tas. Hiermee zult u zowel tijdens als na de beurs of het congres opvallen!

Het bereiken van uw doelgroep met bedrukte geschenken

Tijdens elke beurs of congres kunt u uw doelgroep bereiken door de bezoekers van uw stand een leuk relatiegeschenk mee te geven. Bestaande en potentiële klanten zullen dit gebaar erg waarderen. Door de opdruk van uw bedrijfslogo, contactgegevens en/of slogan springt u eruit en zal uw doelgroep zich uw bedrijf beter herinneren. Laat bijvoorbeeld usb sticks bedrukken en benader hiermee iedere passant van uw beursstand. Dit is een leuke aanleiding voor een gesprekje. Ook kunt u give-aways inzetten als prijsjes bij een ludieke prijsvraag op uw stand. Hiermee trekt u extra belangstelling en vergroot u het succes van uw beurspresentatie!

Geef een handig tasje mee

De meeste congres- en beursbezoekers nemen allerlei brochures, give-aways, visitekaartjes en flyers mee naar huis. Bewijs ze een dienst en reik bij uw stand een tas met uw bedrukking uit. Ze kunnen hier dan heel handig al de verzamelde spullen in kwijt. Vervolgens lopen deze bezoekers verder rond op de beurs en is uw reclameboodschap goed zichtbaar! Een katoenen tas bedrukken is hiervoor een uitstekende optie. Uiteraard stopt u ook uw eigen folders en kortingsbonnen in de tasjes. Het laten maken van katoenen promotietasjes is een voordelige manier om uw bedrijf te laten opvallen, ook na de beurs of het congres.

Het bedrukken van USB-sticks en andere relatiegeschenken

Voor elke beurs of congres zijn bedrukte weggevertjes een slimme manier om reclame te maken voor uw producten en diensten. De relatieartikelen worden vaak regelmatig gebruikt en dit betekent dat uw naam vaak gezien zal worden. Hierdoor onthoudt men uw naam en verbetert uw naamsbekendheid. Relatiegeschenken met uw reclameopdruk zijn verkrijgbaar voor elk budget. Kijk naar wat past bij uw bedrijf en kies daarbij voor een praktisch artikel, dus laat bijvoorbeeld pennen of usb sticks bedrukken. Er is een grote keuze op het gebied van goedkope en duurdere promotionele artikelen, dus er is altijd wel iets dat past bij uw bedrijf!
Naar boven

Previous «
Next »