5 tips voor het uitzoeken van uw nieuwe bedrijfsauto

  • Flex
  • Comments Off
Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto? Dan zijn er veel mogelijkheden. Elk bedrijf heeft echter eigen eisen aan de bedrijfsauto’s en het is verstandig om dit voorop te zetten bij het zoeken naar een nieuwe auto. Om het makkelijker te maken, hebben we vijf tips op een rijtje gezet die u kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Hoeveel ruimte is er nodig?

Een bedrijfsauto voor een vertegenwoordiger hoeft lang niet zoveel ruimte te hebben als een bedrijfsauto voor een klusjesman. Het is verstandig om te kijken naar de minimale ruimte die nodig is en daarbij rekening te houden met de toekomst. Op die manier kan de bedrijfsauto namelijk langere tijd optimaal gebruikt worden als asset binnen uw bedrijf.

Leasen of kopen?

De tijd waarin elke ondernemer een bedrijfsauto kocht, die tijd is voorbij. Zeker wanneer u een groter wagenpark hebt, wilt u flexibiliteit. Dat is de reden waarom veel ondernemers kiezen voor een financial lease bij Neerlandlease.nl. Het leasen van bedrijfsauto’s zorgt ervoor dat u meer liquide middelen houdt binnen uw bedrijf, maar tegelijkertijd kunt u wel gebruikmaken van een compleet wagenpark.

Het verbruik en de uitstraling van de bedrijfsauto

Een bedrijfsauto is niet alleen een vervoersmiddel. Het is ook een uithangbord voor uw onderneming. U wilt uw bedrijf van een bepaald imago voorzien. Wanneer u hier rekening mee houdt bij het kiezen van een bedrijfsauto, wordt het makkelijker om het juiste signaal naar uw klanten te sturen. Tegelijkertijd is het ook handig om te kijken naar het verbruik van de bedrijfsauto. Zeker wanneer er wekelijks veel kilometers gemaakt moeten worden, is een hoog verbruik niet handig met de constant stijgende brandstofprijzen.

Een gebruikte bedrijfsauto of een nieuwe auto kopen

Een gebruikte bedrijfsauto kopen is goedkoper dan een nieuwe bedrijfsauto. Maar de kans dat er extra kosten bij komen kijken is ook groter. Wilt u een nieuwe bedrijfsauto zonder dat dit direct in de kosten loopt, dan kunt u altijd kiezen voor Neerlandlease.nl. U koopt dan geen nieuwe bedrijfsauto, maar kunt tóch gebruikmaken van een nieuwe auto.

De kosten van de bedrijfsauto

Tegenwoordig zijn de kosten van een wagenpark minstens zo belangrijk als de voorgaande vier tips. Kijkt u daarom vooral naar de extra kosten die gemaakt moeten worden. De kosten voor verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud van de bedrijfsauto’s lopen namelijk ook hard op. Deze kosten hebt u overigens niet wanneer u kiest voor een leaseauto.

Previous «
Next »