De juiste inkt voor jouw onderneming

  • Flex
  • Comments Off
printer cartridges
Als ondernemer heb je een heleboel te printen. Je zou er versteld staan hoeveel pagina’s er dagdagelijks door de printer gaan. Bij de minste fout in het document wordt er opnieuw uitgeprint en belandt er een grote hoeveelheid papier én inkt in de vuilnisbak. Cartridges zijn dan ook een belangrijk deel van je budget voor kantoorbenodigdheden. Het loont wel de moeite om eens te onderzoeken of je daarop geen besparingen kunt doen. Wij vonden alvast voor jou een uitgebreid gamma aan cartridges die jouw uitgaven aanzienlijk doen dalen.

Originele inktcassettes: goedkoop te verkrijgen
Het is vaak mogelijk om online goedkope en toch originele merk-inktpatronen te kopen. Dit komt omdat webshops constant de promoties bij de grote merken in het oog houden. Jij als klant kunt er mee van profiteren. Voor wie écht bij zijn origineel merk wenst te blijven, is dit natuurlijk een mooie oplossing. Maar het kan ook nog anders!

Waarom kiezen voor een huismerk?
Originele (merk)cartridges blijken niet altijd beter te zijn dan huismerk inktcartridges. Bij sommige huismerken is het bewezen dat ze meer inktinhoud hebben dan de overeenkomstige merk-inktcassettes, wat toch wel verbazingwekkend is. En minpunt bij de huismerk cartridges kan zijn dat je printer je cassette niet herkent. De reden is wellicht dat de fabrikant de meest recente software gebruikt die jouw cassettes nog niet kent. Dit kun je eenvoudig omzeilen door in de instellingen van je printer deze herkenningsoptie uit te schakelen. Eens je printer goed werkt op huismerk-cartridges heb je deze optie toch niet meer nodig.

Bezin eer je begint
Als je aan een nieuwe printer toe bent, kun je ook nog wat (preventief) aan je budget doen. Kies voor een printer met afzonderlijke inktcartrides per kleur in plaats van een multicolor-cartridge. Bij deze laatste moet je je inktpatroon vervangen telkens er slechts één kleur op is. Dit brengt heel wat verlies met zich mee. Of ben je er op voorhand zeker van dat je altijd enkel in zwart-wit wilt printen? Dan is het vanzelfsprekend dat je een zwart-wit printer aankoopt. Deze printers zijn goedkoper en je voelt het duidelijk aan je budget van inktcartrigdes.

Previous «
Next »