De mogelijkheden van Pachtkast.nl

  • Flex
  • Comments Off
patchkasten

Wilt u structuur brengen in de ICT apparatuur van uw organisatie? Dan zijn patchkasten goede oplossingen. Er zijn verschillende patchkasten verkrijgbaar, zoals een patchkast van 19 inch en een mini patchkast. De mogelijkheden zijn enorm, waardoor de patchkasten in verschillende situaties gebruikt kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens het assortiment van Patchkast.nl. Ze hebben een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat past bij uw voorkeuren en wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een patchkast of een serverkast? Dat kan allebei bij Patchkast.nl. Laat u verrassen door het grote assortiment en maak gebruik van de makkelijke opbergmogelijkheden van de patchkast.

Hoe kan een patchkast het beste ingericht worden?

We vertellen graag meer over hoe een patchkast het beste ingericht kan worden. In een bedrijf wordt er gebruik gemaakt van verschillende bekabeling en servers. Daarom kan de inrichting per bedrijf verschillen, maar over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van standaard oplossingen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een nummering met patchpanelen. Deze nummers corresponderen met het nummer op de wancontactdozen. Hierdoor is altijd te achterhalen welke poort op het patchpaneel hoort bij welke netwerkaansluiting. Daarnaast kan er gewerkt worden aan kabelmanagement. In een patchkast komen namelijk veel kabels binnen, om het geheel netjes te houden is het belangrijk om te kiezen voor kabelaccessoires in de patchkast. De meeste patchkasten zijn voorzien van een verticale kabelgoot. Hiermee kan de bekabeling verticaal worden begeleid door de kast. Om de kabels horizontaal te begeleiden, kan er gekozen worden voor kabelgroten, kabelhouders of kabelbinders.

Een patchkast bestellen?

Wilt u een patchkast kopen? Dat gaat gemakkelijk en snel bij Patchkast.nl. De producten die op voorraad zijn, zijn direct leverbaar. Als u voor 16:00 een bestelling plaatst, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Mocht u liever eerst informatie willen, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. De mogelijkheden zijn enorm, dus er wordt altijd een advies op maat gemaakt.

Previous «
Next »