• Homepage
  • >
  • Auto
  • >
  • De Renault Captur als ideale oplossing voor zakelijke rijders (die ook privé rijden)

De Renault Captur als ideale oplossing voor zakelijke rijders (die ook privé rijden)

  • Flex
  • Comments Off
renault captur

Steeds meer mensen kiezen bij een nieuwe auto voor een hoog model. Inmiddels is dan ook ongeveer de helft van de verkochte auto’s in ons land een cross-over of een SUV. Natuurlijk zijn deze er in verschillende maten en uitvoeringen. Een mooi voorbeeld van een fijne SUV is de Renault Captur. Deze werd voor het eerst uitgebracht in 2013 en geldt inmiddels als één van de bestverkochte modellen. Sinds zijn introductie heeft de Renault Captur verschillende transformaties doorgemaakt. Wil je er zelf een kopen of leasen? Dan heb je de keuze uit tal van prachtige gloednieuwe en tweedehands exemplaren.

Handgeschakeld of automaat

De Renault Captur is verkrijgbaar als automaat en met een handgeschakelde versnellingsbak. Wat je voorkeuren ook zijn, er is altijd een model dat precies bij je past. Kies je voor een automatische transmissie? Dan moet deze in principe elke 250.000 kilometer worden vervangen. Uiteraard is dit slechts een leidraad en is het goed om van tevoren te checken hoe dit bij jouw favoriete auto zit. Dit is met name het geval als je kiest voor Renault Captur Occasions. Hou je ervan om zelf het heft in handen te houden? Dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een handgeschakelde variant. Afhankelijk van het gekozen model beschik je over zes of zeven versnellingen.

Benzine, hybride of elektrisch

De laatste jaren wordt er alsmaar meer ingezet op elektrisch rijden en dit zien we ook terug bij de Renault Captur. Naast een Bi-Fuel-variant (op benzine en LPG) zijn er ook steeds meer duurzame opties. Zo is hij verkrijgbaar als Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid. Op deze manier is er voor elk wat wils.

De Renault Captur: voordelig en ontzettend praktisch

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare auto voor zakelijk en privégebruik? Dan is de Renault Captur echt het overwegen waard. Hij biedt plaats aan vijf personen, rijdt heerlijk en is simpelweg een betaalbare en betrouwbare auto. Uiteraard is hij voorzien van allerlei technologieën om nog veiliger te rijden. Denk bijvoorbeeld aan Safe Distance Warning, Active Emergency Braking en Lane Keep Assist. De auto heeft een stoer en tegelijkertijd ook een keurig en representatief uiterlijk. Hiermee is hij perfect onder alle omstandigheden. Je kunt kiezen voor een compleet nieuwe wagen, maar ook zijn er talloze betaalbare Renault Captur Occasions verkrijgbaar. Het grote voordeel hiervan is dat je beschikt over een heerlijk ruime auto met meer dan voldoende bagageruimte en een prettig interieur. Doordat het bovendien al jaren een erg populair model is, heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod. Op die manier vind je altijd een passende auto die helemaal aansluit op jouw wensen. Een ander groot voordeel van de Renault Captur is dat hij ideaal is voor zakelijke rijders die hem ook privé willen gebruiken. De bijtelling voor dit model is namelijk vrij laag, waardoor je maandelijks heel wat geld kunt besparen.

Previous «
Next »