De voordelen van lichtmastreclame

  • Flex
  • Comments Off
lichtmastreclame

Ondernemers breken er nog steeds hun hoofd over: hoe maken ze op de best denkbare manier reclame en hoe vergroten ze de vindbaarheid en naamsbekendheid van hun onderneming. Uit recent onderzoek is gebleken dat buitenreclame buitengewoon effectief is. Promoten met buitenreclame is simpelweg dé manier om je bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Je kunt op verschillende manieren goede buitenreclame maken, lichtmastreclame is een van de meest gebruikte manieren van buitenreclame. Buitenreclame is bewezen effectief en is daarom niet voor niets met een indrukwekkende opmars bezig.

Promoten met buitenreclame

Een mogelijkheid (en wellicht ook meteen de beste) om buitenreclame te maken is kiezen voor lichtmastreclame. Zeker als je als ondernemer de indruk hebt dat bepaald nog niet iedereen van het bestaan van je onderneming weet, is dit een prima middel van reclame maken. Lichtmastreclame is opvallende reclame en reclame die je naamsbekendheid een enorme boost kan geven. En naamsbekendheid levert ook bewezen meer klanten op. Zeker als je voor lichtmastreclame midden in een stad en langs de belangrijkste wegen kiest, zal je naamsbekendheid heel snel vergroten. Nog een voordeel is dat lichtmastreclame altijd zichtbaar is, 24/7 dus.

Je bedrijf wordt beter gevonden

Onderzoek onder een grote groep consumenten leverde het bewijs op dat buitenreclame echt werkt. Liefst 97 procent van de ondervraagde consumenten bleek namelijk bekend met lichtmastreclame en noemt deze manier van reclame maken opvallend. Ook bewezen is dat lichtmastreclame zorgt dat je bedrijf beter gevonden wordt. Driekwart van de consumenten laat weten de op de lichtmast aangegeven routebeschrijving te volgen.

Impulsaankopen

Lichtmastreclame betekent ook dat er meer mensen spontaan je winkel zullen gaan bezoeken en dus zullen er ook meer impulsaankopen gedaan worden. En kopen ze niets, dan nemen ze ongetwijfeld wel een kop koffie of gaan ze eten in je restaurant. Gevraagd naar vindbaarheid van bedrijven, lieten bijna negen van de tien consumenten weten dat lichtmastreclame dé manier voor ze is om een bedrijf te vinden.

Previous «
Next »