De fijnste banken & stoelen in zakelijke omgevingen

  • Flex
  • Comments Off

Iedere dag brengen we veel tijd door op het werk en met name achter de computer en aan vergadertafels. Om te zorgen voor een goede houding en zitcomfort is het daarom belangrijk om op goede banken en stoelen te kunnen plaatsnemen. Op een foutief afgestelde bureaustoel neem je namelijk een verkeerde houding aan en krijg je na verloop van tijd vaak last van je rug of nek. Tijdens de pauze is het verder fijn om even anders te zitten en dus zijn daarom ook andere stoelen of bankstellen nodig. Als je op je werk ook klanten ontvangt is het daarnaast van belang dat ook zij comfortabel kunnen zitten in bijvoorbeeld de wachtruimte. We nemen dan ook graag wat ruimtes door en bespreken welk zitmeubilair daar het beste bij past.

Goed zitten achter het bureau

Voor een optimaal zitcomfort en een goede werkhouding is het goed om iedere werknemer te voorzien van een ergonomische en verstelbare bureaustoel. Deze is geheel af te stellen op het lichaam van de werknemer, zodat hij of zij in de juiste houding achter het bureau zit en dus goed en prettig kan werken.

Comfortabel vergaderen

Voordat je de vergaderruimte gaat inrichten is het goed om je af te vragen hoe lang de vergaderingen meestal duren. Als jullie vaak korte besprekingen houden is het aan te raden om te zorgen voor strak afgewerkte stoelen waarop je comfortabel maar niet al te relaxed zit. Hierdoor blijft iedereen gefocust. Doordat jullie bovendien niet achterover kunnen zakken in de stoel wordt vermeden dat jullie te lang op een onderwerp blijven hangen. Duren de vergaderingen vaak wat langer, dan zijn comfortabele en verstelbare stoelen wel zo fijn. Uiteraard moeten de stoelen representatief zijn, maar dat betekent niet dat ze saai hoeven te zijn. In tegendeel, juist door stoelen van verschillende kleuren in de vergaderruimte te zetten kun je zorgen voor een inspirerende omgeving waar de beste beslissingen worden genomen.

Heerlijke loungebanken

In de kantine of andere ruimte waar je je pauzes houdt is het fijn om even een andere houding aan te nemen. Zet er daarom fijne bankstellen of stoelen neer waarop iedereen lekker kan ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke loungebanken waarop je kan achteroverleunen en de spanning van het werk even kwijt kan.
Loungebanken kunnen ook prettig zijn voor de klanten die in je wachtruimte plaatsnemen. Ze zijn immers zacht en comfortabel, waardoor iedere klant zich direct welkom voelt in je bedrijf.

Previous «
Next »