• Homepage
  • >
  • werkplek
  • >
  • Met een gerust hart weg van de zaak met een WiFi beveiligingscamera

Met een gerust hart weg van de zaak met een WiFi beveiligingscamera

  • Flex
  • Comments Off

Het hebben van een eigen zaak kan veel zorgen en stress met zich meebrengen. Vooral als je niet aanwezig bent in de zaak, en je de touwtjes daarom voor je gevoel even niet in eigen handen hebt. Daardoor kun je je wel eens zorgen maken over of alles wel goed gaat. Gelukkig heeft is daar een passende oplossing voor, namelijk de beveilingscamera’s van Somfy. Deze IP camera’s met WiFi zijn via je smartphone bereikbaar en toegankelijk.

Wie is Somfy?

Dit bedrijf staat bekend om hun innovatie oplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd en overal verbonden bent met de apparatuur in jouw zaak of woning. Somfy is gespecialiseerd in het automatiseren van zonwering, rolluiken, raamdecoratie, verlichting, schakelen, signalering en observering, toegang en klimaatbeheersing. Van zonwering tot de verlichting, en van verwarmen tot de beveiliging. Zo ben je via je smartphone altijd op de hoogte van wat er in de zaak gebeurt, en wordt je via de app op de hoogte gehouden van wat er zich daar allemaal afspeelt.

Hoe werkt het?

Dankzij een draadloos alarmsysteem heb jij altijd de touwtjes in handen, ook al ben je even weg van de zaak. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de draadloze bewegingsmelders. Deze zijn onopvallend, hebben een groot bereik, en kunnen zelfs onderscheid maken tussen mens en dier. Wanneer er door deze melders beweging wordt gesignaleerd, krijg je direct een melding op je telefoon. De sensoren zijn namelijk gekoppeld aan een smartbox genaamd Tahoma. Dit kastje is gekoppeld aan de app op je telefoon. Hierdoor krijg je direct een pushbericht wanneer de melder beweging signaleert.

Daarnaast zijn er ook openingsmelders, die het signaleren wanneer er een raam of deur wordt geopend. Gebeurt dit, dan krijg je ook hier meteen een melding van. Voor de rookmelder geldt hetzelfde principe. Daarnaast gaat er ook een sirene af wanneer een rook gesignaleerd wordt.

Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid om een IP Camera te installeren. Zo’n draadloze IP beveiligingscamera geeft je de mogelijkheid om dag en nacht een oogje in het zeil te houden van je zaak. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt even kijken wat er in of rond de zaak gebeurt. De beelden die worden opgenomen door dit slimme cameraatje worden overigens automatisch opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Een gerust hart

Als eigenaar van een bedrijf krijg je dus altijd automatisch een melding op je telefoon als er iets gebeurt in of rondom je zaak. Dit geeft je een gevoel van zekerheid en veiligheid. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om de verlichting, zonwering of raamdecoratie te bedienen als je niet bij de zaak aanwezig bent. Zo ben je ook hierover nog steeds de baas, al ben je niet fysiek aanwezig. Bovendien schrikt het eventuele dieven ook nog af, wetende dat het alarm aan gaat en dat alles wordt vastgelegd op een IP camera.

Wil jij ook graag zo’n handige WiFi beveiligingscamera? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw zaak goed te beveiligen, ook al ben je ver weg? Voor meer informatie kun je kijken op de officiële webshop.

Previous «
Next »