• Homepage
  • >
  • ondernemen
  • >
  • Een persoonlijk relatiegeschenk? Wat dacht je van een bedrukte fles?

Een persoonlijk relatiegeschenk? Wat dacht je van een bedrukte fles?

  • Flex
  • Comments Off
bedrukte fles

Ben je op zoek naar een origineel en verrassend jubileum cadeau of een pakkend relatiegeschenk? Een cadeau waarmee je op een leuke manier iemand flink in de watten kunt leggen? Dan is het bedrukken van flessen een geschikt presentje. Flessen bedrukken als jubileum cadeau heeft veel voordelen te bieden en kan op tal van manieren vormgegeven worden. Wat zijn precies de pluspunten van flessen bedrukken als jubileum cadeau? En welke mogelijkheden zijn er bij Bedruktefles.nl als je flessen bedrukken wilt laten?

De pluspunten van flessen laten bedrukken als cadeau

Het maken van flessen met opdruk als relatiegeschenk of jubileumcadeau is in de eerste plaats aantrekkelijk omdat je qua vormgeving alle kanten op kunt. Zo kun je als reclamemiddel kiezen voor een opdruk met je eigen bedrijfslogo en bedrijfsnaam, maar ook een gepersonaliseerde opdruk voor je klant of relatie op een fles wijn of op een set bierflesjes laten printen. Hiermee wordt jouw geschenk direct erg persoonlijk en uniek. Maar ook wordt degene die de fles gebruikt herinnerd aan jouw bedrijf en maak je dus op een slimme manier reclame. in de tweede plaats blijkt uit onderzoeken dat gepersonaliseerde relatiegeschenken de ontvanger nog lang herinnert aan de persoon of het bedrijf van wie ze het geschenk gekregen hebben. Voor het vergroten van de naamsbekendheid op langere termijn is een bedrukte fles dus een prima middel. Als derde voordeel kan het feit genoemd worden dat bedrukte flessen wijn of bierflesjes in grote oplagen geleverd kunnen worden, wat de kosten natuurlijk flink drukt. Er zijn grote hoeveelheden flessen mogelijk voor een aantrekkelijke bulkprijs. Zoek je minder specifiek bedrukte geschenken, of één exemplaar, dan is dat natuurlijk ook mogelijk, maar valt de stukprijs iets hoger uit. Ten vierde kunnen de grote variatie en keuzemogelijkheden nog genoemd worden als een grote pre van bedrukte flessen laten maken. Er is voor elk wat wils en er valt in de webshop van bedruktefles.nl genoeg te kiezen qua flestypen, soorten flessen, formaten en hoeveelheden. Een laatste pluspunt van flessen met opdruk is het gemak om deze cadeaus te maken. Via het online offerteformulier kun je snel een scherpe offerte opvragen voor jouw favoriete fles, uiteraaard mét inhoud!

Welke producten en voorwerpen kun je allemaal laten bedrukken?

Via bedruktefles.nl kun je kiezen uit vijf verschillende soorten bedrukte flessen. Populair zijn de diverse typen wijnflessen, met witte of rode wijn of rosé, voorzien van een unieke sleeve. Maar ook bieden ze flessen cava aan, bierflessen, bedrukte champagneflessen en olijfolie flessen. Het type sleeve kies je zelf uit. Qua opdruk is het naast tekst en logo’s ook mogelijk om afbeeldingen, foto’s en allerlei zelfontworpen designs op de sleeves te laten afdrukken. Ga nu naar het aanbod bedrukte flessen en vraag online, geheel vrijblijvend, een offerte op maat op!            

Previous «
Next »