Geld besparen met refurbished apparatuur

  • Flex
  • Comments Off
refurbished iphone

Steeds meer ondernemers zijn bezig om vaste kosten te besparen. In de meeste gevallen kan je veel geld besparen wanneer je jezelf eens goed verdiept in alternatieve mogelijkheden. Zo heb je tegenwoordig veel “tweedehands” of “refurbished” producten, deze zijn in veel gevallen veel goedkoper en óók nog eens duurzaam. Een veel gevallen zijn refurbished producten maar een korte tijd gebruikt en zijn deze nog in zeer goede conditie. Waarom kies jij nog voor nieuw?

Heb je garantie op refurbished apparatuur?

Een van de meest gestelde vragen over refurbished apparatuur, is of er garantie op zit. Het kan per aanbieder en natuurlijk ook per branche verschillen of er garantie op het product zit. Zo zit er op een windows laptop vaak 6 maanden of 1 jaar garantie. Kies je bijvoorbeeld voor een iPhone 11, dan heb je vaak 2 of 3 jaar garantie (afhankelijk per aanbieder). Wel is het belangrijk dat je de spullen altijd koopt bij een bedrijf met een goede reputatie, zo koop je geen kat in de zak.

Welke refurbished apparatuur is er te koop?

Tegenwoordig is de meeste apparatuur dat je op kantoor nodig hebt wel refurbished te koop. Het maakt niet uit of het nou gaat om een printer, beeldscherm, laptop of een refurbished iPhone gaat. Al deze apparatuur wordt voordat het weer opnieuw wordt aangeboden volledig gecontroleerd, indien nodig wordt er wat gerepareerd. De “refurbished” apparatuur meestal met garantie weer verkocht zodat je zekerheid hebt. 

Waarom refurbished kopen?

Veel ondernemers zien het nut niet van refurbished apparatuur. In veel gevallen veranderen zij toch van mening wanneer zij het grote prijsverschil zien ten opzichte van nieuwe apparatuur. Daarnaast wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Door te kiezen voor refurbished apparatuur bespaar je het milieu een nieuw apparaat. Kiezen we allemaal voor refurbished? Dan zullen wij samen een enorme impact maken op het milieu. 

Kies voor refurbished

Ga jij binnenkort weer nieuwe apparatuur kopen voor je bedrijf? Bekijk dan eens de refurbished mogelijkheden. Twijfel je over een aanbieder? Lees dan eens de reviews, zo krijg je een goed beeld van de aanbieder en weet je zeker dat je voor een goed bedrijf kiest.

Previous «
Next »