• Homepage
  • >
  • werkplek
  • >
  • Jouw eigen werkkamer in huis inrichten: wat mag er niet ontbreken?

Jouw eigen werkkamer in huis inrichten: wat mag er niet ontbreken?

  • Flex
  • Comments Off

Thuis jouw eigen plek hebben om te kunnen werken kan jouw arbeidsproductiviteit aanzienlijk verbeteren. Of je nu op de bank in de woonkamer werkzaam bent, of in jouw eigen, daarvoor ingerichte, werkkamer. Je bent minder snel afgeleid en kunt jouw volledige aandacht richten op het werk. Of je nu een flexwerker of zzp’er bent of af en toe thuis werkt, een eigen werkplek stimuleert al jouw taken. Alles wat je nodig hebt om jouw arbeid te verrichten, heb je binnen handbereik. Ga jij jouw werkkamer inrichten? Lees hier over alles wat er niet mag ontbreken.

De juiste meubels

Een lege kamer omtoveren tot een werkkamer is een prestatie op zichzelf. Hoe kies je de juiste meubels en wat heb je nodig voor deze kamer? Allereerst heb je een goede werkplek nodig om aan te kunnen zitten. Investeer in een goed bureau en fijn zitmeubilair. Comfort kan jouw werkplek een stuk aangenamer maken. Het merk Hay biedt unieke meubelen voor kantoren en werkplekken thuis. Het heeft een fijne en lichte uitstraling en is modern Scandinavisch design. Geef jouw werkplek een unieke uitstraling met meubels van Hay. Dit merk biedt alles wat je nodig hebt voor een fijne werkomgeving.

Licht en geluid

Misschien wel een van de belangrijkste facetten van jouw werkkamer is het licht en het geluid. De juiste belichting kan jouw werk positief beïnvloeden. Zorg dat de kamer op de juiste manier verlicht is. Een fijne hanglamp die de hele ruimte doet verlichten, een bureaulamp op tafels en enkele spots om zaken zoals een boekenkast beter uit te lichten. Kies voor warm licht. Warm licht heeft een betere invloed op jouw humeur en werkprestaties dan fel en koel licht. Ook is het belangrijk dat je fijn en zonder lawaai van buitenaf kunt werken. Zorg voor een goede isolering of maak de ruimte geluidsdicht. Hierdoor heb jij jouw eigen plek waar je ongestoord kunt werken.

Gadgets en accessoires

Maak jouw werk een stuk eenvoudiger door handige gadgets. In jouw werkomgeving mogen standaard ‘gadgets’ zoals een printer, scanner en versnipperaar natuurlijk niet ontbreken. Ook zijn er speciale gadgets voor op de werkvloer zoals digitale planners die seintjes geven wanneer je pauze hebt en taken kunnen afstrepen. Een koffiezetapparaat is ook geen overbodige gadget voor in jouw werkkamer. Richt jouw werkplek verder gezellig in met accessoires om er een productieve en fijne plek van te maken.

Richt jouw eigen werkkamer in en maak het tot een plek waar jij met plezier aan het werk gaat. Kies voor comfort en investeer in de juiste meubelen in de kamer. Het merk Hay is een echte aanrader voor kantoormeubilair. Ook is het verstandig om aandacht te besteden aan de belichting van de ruimte en geluidsdichtheid. Creëer jouw unieke werkplek in huis en ga productief aan de slag.

Previous «
Next »