Kantoorinrichting thuis

  • Flex
  • Comments Off

Inrichting van je thuiskantoor

Wil jij graag vanuit huis werken? Dan is het belangrijk om een goed thuiskantoor in te richten. Zo heb je een eigen plekje om je terug te trekken als je even wilt werken. Bij de kantoorinrichting van je werkplek thuis is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Zo werk je extra prettig en efficiënt in je eigen huis.

Je bureau en bureaustoel

Het belangrijkste van je thuiskantoor is het bureau. Daaraan zit jij je werk te doen. Maar wat voor bureau wil je hebben? Kies je bijvoorbeeld voor een groot of klein bureau en wil je veel opbergmogelijkheden of juist niet. En hoe wil je je bureau plaatsen? Tegen de muur of juist midden in je werkkamer? Iedereen heeft andere voorkeuren en werkt graag op een andere manier. Ook is het belangrijk een goede bureaustoel te kiezen. Deze zorgt voor de juiste ondersteuning. Anders krijg je wellicht rug- of nekklachten. Zorg er dan ook altijd voor dat je bureaustoel perfect is afgesteld.

Verlichting

In een thuiskantoor is goede verlichting belangrijk. Hoe meer licht, hoe efficiënter je werkt. Naast het plaatsen van bijvoorbeeld spots of een bureaulamp, is het ook van belang voldoende daglicht te hebben in je werkruimte. Kies dan ook voor een ruimte met grote ramen zodat er voldoende licht van buiten je thuiskantoor in kan komen.

Voldoende kantoorartikelen

Zorg dat je ook de juiste kantoorartikelen in huis hebt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld briefpapier, notitieblokken, offertemappen en ringmappen. Vaak kan je artikelen, zoals briefpapier en ringmappen, ook nog eens laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo, bedrijfsnaam of gewoon een mooie afbeelding. Zo maak je je kantoor nog persoonlijker.

Promotioneel drukwerk

In je eigen kantoor thuis mag je best ook een beetje promotiemateriaal toevoegen. Zeker wanneer jij regelmatig klanten in je kantoor ontvangt, is het handig om ook wat promotioneel drukwerk in huis te hebben. Daarbij kan je denken aan flyers, brochures, posters en visitekaartjes. Bij Reclameland kan je het allemaal laten bedrukken.

Persoonlijke touch

Je zit een groot deel van je dag in je thuiskantoor. Je kunt het dan maar beter ook een beetje persoonlijk maken. Regel wat leuke accessoires die de boel wat opleuken, zoals planten, een mooi schilderij of een trendy koffiezetapparaat, zodat jij niet ver hoeft te lopen voor je bakje koffie. Het maakt van jouw thuiskantoor een persoonlijk en sfeervol plekje waardoor je er ook prettiger kunt werken.

Previous «
Next »