• Homepage
  • >
  • werkplek
  • >
  • Kantoormeubilair: de beginnende ondernemer heeft wel degelijk wat te kiezen!

Kantoormeubilair: de beginnende ondernemer heeft wel degelijk wat te kiezen!

  • Flex
  • Comments Off

Eindelijk is het dan zover. Na lang nadenken en ontwerpen is je eigen onderneming geboren. Je krijgt je eerste opdrachten en langzamerhand krijgt je bedrijf steeds meer vorm. Misschien heb je zelfs al een zekere reputatie naar buiten toe opgebouwd en heb je voor je organisatie extern al een zekere ‘brand’ gecreëerd, waarmee zij zich van haar concurrenten onderscheidt. Het gezicht naar buiten toe is misschien al helemaal ingebed. Wanneer je moet gaan denken aan de inrichting van de fysieke bedrijfsruimte, wil je natuurlijk dat deze zo veel mogelijk daarmee in overeenstemming is. Dit leidt er immers toe dat je zowel intern als extern als organisatie dezelfde energie uitstraalt en je consequent blijft in je huisstijl.

Kantoorruimte inrichten

Uit onderzoek blijkt dat een heldere ‘bedrijfsidentiteit’ een belangrijke commerciële trademark is. Indien hier minder aandacht aan wordt besteed, is de dienstverlening voor potentiële klanten minder aantrekkelijk. Wanneer je kantoorruimte tot je beschikking krijgt is het dus van groot belang dat je bij de interieurkeuze hier rekening mee houdt. Met een kantoor-interieur moet je organisatie waarschijnlijk jarenlang doen, dus over een enkele nacht ijs gaan is dan niet verstandig.

Albeka bedrijfsinrichting

Vooral beginnende ondernemers moeten nog ‘zaaien om te oogsten’. Het accent ligt vooral nog op het doen van investeringen, in de hoop dat deze zich later terug betalen. Omdat kantoorruimte in de tegenwoordige tijd niet vaak meer ‘de eerste indruk’ voor externen verzorgt, is het begrijpelijk dat de prioriteit voor investeringen niet in dure kantoorruimte gelegd wordt. Zeker niet als de organisatie minder budget hiervoor beschikbaar heeft. Naast dat Albeka nieuw kantoorinterieur aanbiedt, biedt zij ook tweedehands kantoorinterieur aan, dat nog in een goede staat verkeert. Hiermee kunnen wij beginnende ondernemers helpen om tot een effectieve kantoorinrichting te komen, zonder dat dit een rem hoeft te vormen op noodzakelijke investeringen die beginnende ondernemers nu eenmaal moeten doen om in de toekomst succesvol te worden.

Authentieke bedrijfsinrichting

Tweedehands kantoormeubilair of kwalitatief goed meubilair tegen een scherpe prijs, biedt ondernemers de mogelijkheid om tussen verschillende ‘stijlen’ te kiezen die het beste past bij de energie die hun eigen organisatie ademt. Op deze wijze vormt Albeka een sterk alternatief voor de bekende ‘doe-het-zelf’-zaken, die goedkoop kantoormeubilair aanbieden waar de helft van de bedrijfspanden mee wordt ingericht. Dit is degelijk meubilair, maar het brengt niet het authentieke karakter van de organisatie over, wat potentiële klanten aanspreekt.

Previous «
Next »