Kies voor WordPress webhosting bij Versio!

  • Flex
  • Comments Off
versio webhosting

Als ondernemer wil je een goed lopende website en een e-mailadres met je eigen domeinnaam. Dit zijn immers belangrijke visitekaartjes voor het bedrijf. Maar je wilt tegelijkertijd natuurlijk niet teveel betalen. Dan kom je uit bij Versio webhosting, waar je al vanaf 0,50 cent per maand een website kunt kunt hosten of vanaf 4,99 euro per maand een WordPress webhosting pakket kunt vastleggen!

Wat is webhosting?

Met webhosting huur je eigenlijk een stukje server waarop je een eigen website voor de onderneming kunt bouwen. Je kunt de hosting ook gebruiken wanneer je met een eigen domeinnaam wil e-mailen. Als bedrijf geeft dit namelijk extra herkenbaarheid. Bij Versio kun je kiezen uit tal van verschillende webhosting pakketten, toegespitst op specifieke wensen. Je kunt kiezen voor normale webhosting of juist supersnel, met 100 procent uptime webhosting.

Over Versio webhosting

Versio is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat zich blijft ontwikkelen om zo altijd een kwalitatief hoogstaand product aan te bieden tegen een lage prijs. En met een vanaf-prijs van 0,50 euro per maand is Versio één van de goedkoopste webhosts in Nederland en België. Inmiddels host Versio meer dan 600.000 websites en applicaties op meer dan 10.000 virtuele of fysieke servers. Het bedrijf heeft verder ruim 120.000 klanten en meer dan een half miljoen domeinnamen geregistreerd. Als ondernemer met een eigen website wil je toegang tot een goede service. Daarom staat de helpdesk van Versio zeven dagen per week klaar om vragen te beantwoorden en problemen te verhelpen. In principe krijg je al binnen 3 uur ondersteuning van een helpdeskmedewerker. Versio zorgt er verder voor dat je back-ups tot 14 dagen terug kunt zien en dat je een back-up kunt terugplaatsen wanneer dit nodig blijkt. En omdat Versio gelooft in kwaliteit, is er een garantie termijn van 14 dagen waarbinnen je geld terug kunt vragen wanneer je niet tevreden bent.wordpress webhosting

WordPress webhosting bij Versio

Alle webhosting pakketten van Versio ondersteunen WordPress websites. Maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de speciale WordPress webhosting bij Versio. Zo ben je er van verzekerd dat de website draait op een snelle server. Deze speciale WordPress webhosting is al beschikbaar vanaf 4,99 euro per maand.

Voordelen van WordPress webhosting

WordPress is een zogenoemd content management system (CMS). Feitelijk is dit een simpele toepassing maar wel één die veilig en snel is. Het grote voordeel van WordPress is dat er veel plugins beschikbaar zijn waardoor je een website die gemaakt is op basis van WordPress makkelijk ombouwt tot webshop. Nadeel is dat die plugins een website juist kunnen vertragen. Precies om die reden is het handig om een WordPress website te hosten op een server die hier speciaal voor is ontwikkeld. Hierdoor vertraagt de website niet en verlies je ook geen klanten. Bezoekers die lang moeten wachten tot een website is geladen, zullen namelijk eerder weg klikken en door surfen naar de concurrent. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bovendien telt de optimalisatie van een website mee in de zoekresultaten van Google. Hoe beter een website scoort in die zoekresultaten, hoe hoger die komt. En dit kan weer extra klanten opleveren.

 

Previous «
Next »