Online presteren en groeien met Best4u

  • Flex
  • Comments Off
online presteren en groeien

Wat heeft een ondernemer nodig om optimaal online te kunnen presteren? Met die vraag houdt het team van Best4u.nl zich dagelijks bezig. Best4u helpt MKB ondernemers online naar het hoogste niveau door WordPress websites te ontwikkelen van hoge kwaliteit. Een website die op de juiste manier is ingericht voor gebruiker, mobiel en zoekmachine is voor een ondernemer namelijk onmisbaar.

Gevarieerde mogelijkheden

Natuurlijk is de ene website de andere niet. Waar de startende ondernemer behoefte heeft aan een compacte website die dient als visitekaartje, heeft de grotere MKB ondernemer juist allerlei extra’s nodig om zijn klanten de juiste online tools te bieden. Denk maar aan een boekingsmodule voor een hotel of een vacaturesite waar het mogelijk moet zijn om specifiek te filteren.

Om aan de uiteenlopende wensen van MKB ondernemers te voldoen werkt Best4u met drie verschillende producten: de design website, waarbij de ondernemer kiest uit een aantal vooraf ontworpen designs, de MKB maatwerk website, waarbij de homepage en een contentpagina volledig op maat ontworpen worden en de custom+ website, die compleet op maat ontwikkeld wordt.

Merkbeloftes

Hoe ontwikkelt Best4u websites van de beste kwaliteit? Er zijn een paar merkbeloftes waaraan Best4u zich houdt om het streven naar kwaliteit te waarborgen. Zo wordt elke WordPress website ontwikkeld volgens de W3C normen (algemeen geldende webrichtlijnen), heeft elke website bij oplevering minimaal een PageSpeed van 80 en is de website optimaal ingericht om van zoveel mogelijk bezoekers een converterende bezoeker te maken.

Een online partner die met je meegroeit

Dankzij de unieke mix van expertises – het Best4u team bestaat uit developers, designers, projectleiders, supportmedewerkers en marketeers – heeft een ondernemer een echte kennispartner aan Best4u. De mogelijkheden op het gebied van online diensten zijn enorm; bijna dagelijks ontstaan er nieuwe kansen op het internet. Een bedrijf dat meerdere diensten onder één dak aanbiedt biedt kansen voor de toekomst. Best4u groeit met je mee!

 

Previous «
Next »