Patchkast kopen

  • Flex
  • Comments Off

Bent u op zoek naar een patchkast of een serverkast? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Patchkast.com. Als u nog niet bekend met de wereld van patchkasten, dan vertellen wij u er graag nog meer over. In deze blog vertellen we meer over wat een patchkast is en hoe deze het best efficiënt gebruikt kan worden. Mocht u overtuigd zijn, dan vertellen we hoe u gemakkelijk een bestelling kunt plaats in de webshop.

Wat is een patchkast?

Als ICT medewerker kom je het vaak tegen: een wirwar van kabels in allerlei kleuren. Deze brei van kabels wordt vaak veroorzaakt door ad-hoc gemaakte aansluitingen, waardoor er geen structuur meer in zit. Door gebruik te maken van een patchkast, komen alle netwerkverbindingen van een bedrijf hier binnen. In deze kast wordt alle apparatuur met elkaar verbonden, zoals telefoons met de telefooncentrale en computers met de server van het internet.

Het belang van een opgeruimde patchkast

Een opgeruimde patchkast verlengt de levensduur van de apparatuur, verkort het onderhoudsvenster, stelt technici in staat om snel storingen te verhelpen of uitbreidingen aan het netwerk te doen. Er kan gezegd worden dat een opgeruimde patchkast vooral een bijdrage levert aan efficiënt werken.

Patchkast bestellen?

Wilt u een bestelling plaatsen op de webshop? Dat kan gemakkelijk en snel door de producten toe te voegen in het winkelmandje. De volgende stap is het afrekenen van uw bestelling. Als alle gegevens juist zijn ingevuld, dan kan de bestelling worden afgerond. U ontvangt uw bestelling bij een bestelling voor 16:00 de volgende dag in huis. Zo kunt u meteen gebruik maken van de patchkasten, zodat u uw ICT apparatuur netjes kan opbergen. Daarnaast kunt u ook altijd een offerte aanvragen, als u bijvoorbeeld voor uw bedrijf de apparatuur op orde wilt brengen. Door een offerte aan te vragen, weet u direct waar u aan toe bent en wat het geheel gaat kosten. Hier zult u geadviseerd worden met de juiste keuzes voor uw bedrijf, zodat uw ICT apparatuur goed geregeld is in uw bedrijf.

Previous «
Next »