• Homepage
  • >
  • overig
  • >
  • Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe iPhone Xs Max!

Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe iPhone Xs Max!

  • Flex
  • Comments Off

Voor jou als zakelijke gebruiker biedt deze smartphone een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw drukke dag bij te benen. Hier vind je diverse voordelen van dit prachtige toestel.

Stijlvol design

De iPhone Xs Max kenmerkt zich door een uniek stijlvol zakelijk design. Door de high-end uitstraling zal je zeker opvallen in de menigte. Het glas met een ip68-certificering van waterdichtheid tot 2 meter maakt dat het toestel niet alleen een mooi uiterlijk heeft, maar ook duurzaam is. Zo hoef je niet bang te zijn dat deze snel kapot zal gaan.

Grote werkruimte

Met een mooi groot AMOLED scherm zonder het gebruik van dikke randen heb je genoeg werkruimte om mails en websites te openen, documenten te bewerken en alle andere zaken die aandacht nodig hebben. Als je grafische zaken wilt uitvoeren, dan zal de iPhone SX Max ook hierbij een goede optie zijn. Het beeld oogt zeer goed en video’s tonen subtiel dankzij de superieur zwartwaarden en sterke kleuren.

Multitasken

Met een drukke baan heb je een telefoon nodig die jouw snelheid bij kan benen zodat succesvol online ondernemen geen uitdaging is. De iPhone is razendsnel en zorgt ervoor dat je elke app altijd snel kunt openen. En dat kan ook tegelijk, het wisselen tussen diverse apps gaat ook zonder een enkel probleem. Wil je het snelste van het snelste, kies dan zeker voor de iPhone Xs Max!

Opslag

Met de opslagcapaciteit die kan oplopen tot maar liefst 512 GB heb je genoeg ruimte op de iPhone Xs Max om al je documenten en belangrijke zaken op te slaan. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om alles in de cloud op te slaan om zeker te zijn dat je altijd bij je belangrijke data te kunnen.

Dubbele camera’s

Is het fotograferen van bepaalde producten een belangrijk onderdeel van het bedrijf? Vergeet dan de dure camera’s, maar gebruik de dubbele camera’s van dit toestel. Foto’s worden in hoge kwaliteit opgeslagen en de kans op bewegingsonscherpte wordt sterk verminderd. Ook kan je de bedrijfsuitjes en etentjes met gemak fotograferen. De donkere binnenruimtes maken weinig uitdaging meer en je hebt de leuke momenten ook goed vastgelegd.

Previous «
Next »