Duurzame relatiegeschenken zijn de nieuwe trend

  • Flex
  • Comments Off

Het begrip ‘duurzaamheid’ is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Het klimaat verandert en of dat nu door ons komt of niet, er moet wat aan gedaan worden. Overal ter wereld wordt er daarom steeds duurzamer geproduceerd en bij elke organisatie is duurzaamheid wel een agendapunt. Laat zien dat ook uw bedrijf aan duurzaamheid doet. Niet alleen aan de hand van uw bedrijfsprocessen, maar ook met uw relatiegeschenken. Wij zullen u een aantal opties geven.

Duurzame pennen met uw logo
We beginnen bij een relatiegeschenk wat iedereen dagelijks kan gebruiken, de pen. Duurzame pennen zijn één van de hardst stijgende relatiegeschenken. Een pen gemaakt van bamboe is duurzaam, schrijft erg fijn en ziet er bovendien ook nog eens luxueus uit. Laat uw logo op de pen graveren om te zorgen dat ook uw bedrijfslogo langdurig wordt weergegeven op de pen.

Uw logo duurzaam gedragen
Een ander populair relatiegeschenk zijn tasjes. Tasjes zijn er in ontelbare soorten en maten, maar wist u ook dat er enorm veel duurzame tasjes zijn? Bij duurzame tassen denken we natuurlijk gelijk aan papieren tassen, maar er zijn ook duurzame kleurrijke rug- en draagtasjes. Geheel te bedrukken met uw logo. Deze tasjes zien er dus niet duurzaam uit, maar zijn dit wel.


Wissel duurzaamheid uit
USB-sticks worden veel gebruikt. Vooral omdat de bestanden die we uitwisselen met elkaar steeds groter worden. Iedereen heeft daarom wel meer dan één USB-stick in zijn bureaula liggen. Zorg ervoor dat USB-sticks niet gaan bijdragen aan de verslechtering van het milieu. Kies voor duurzame bedrukte USB-sticks.


Laat ze meegroeien met je organisatie
Wil je echt een duurzaam relatiegeschenk geven? Geef je klanten dan een Green Card cadeau. Met deze zaadjes zorg je ervoor dat je echt laat zien dat je duurzaam bezig bent met je organisatie. Plus je vrolijkt het kantoor van je klant er gelijk mee op. Verkrijgbaar in verschillende soorten bloemen.

Bestel duurzame relatiegeschenken bij BudgetGift
Zo zie je maar weer dat je veel keuze hebt uit duurzame relatiegeschenken. Dit hoeven niet per se de gerecyclede tasjes of houten pennen te zijn. Tegenwoordig zijn bijna alle relatiegeschenken duurzaam verkrijgbaar. Wil je kijken wat er nog meer voor duurzame relatiegeschenken zijn? Kijk dan op de website van BudgetGift. Zij hebben een ruim assortiment aan duurzame relatiegeschenken.

Previous «
Next »