Relatiegeschenken met een knipoog

  • Flex
  • Comments Off
vlieger

We hebben allemaal het idee dat relatiegeschenken nuttig moeten zijn. Maar eerlijk is eerlijk: de sleutelhanger of de pen zijn we nu wel een beetje zat. Soms is een lucratief cadeautje daarom ook hartstikke doeltreffend. Omdat je bij krijgers een glimlach teweegbrengt heb je al een gunfactor. Daarnaast kan een grappig cadeau aangeven hoe creatief je bent.

Knipperen tegen de zon

Bijna iedereen heeft een goede zonnebril. Maar niet iedereen heeft die goede zonnebril altijd in zijn tas zitten. Hoe handig is het dan dat je standaard een extra exemplaar in je auto hebt liggen? Met jouw logo erop, uiteraard. Het bedrukken van een zonnebril kan op verschillende manieren. Zelfs op de brillenglazen! Als dat niet creatief is…

Kan ik je een snoepje aanbieden?

Ja, ja, we moeten minder suiker eten. Maar bijna iedereen wordt toch nog steeds blij van een snoepje. Laat een snoeppot bedrukken met je logo of slogan en de krijger denkt een paar keer per dag aan je. Elke keer als hij een snoepje uit de pot haalt, ben je weer even in beeld. Grote kans dat hij de pot weer navult als hij leeg is en tot in lengte van dagen op het bureau blijft staan.

Hoog in de lucht

Een relatiegeschenk dat elk jaar mee op vakantie gaat? Laat dan vliegers bedrukken! Elke vakantie komt de krijger ermee in aanraking. En omdat hij op vakantie is, is de glimlach sowieso al om zijn mond te vinden. Met een beetje oefening blijf je lang in de lucht. En hoog in de lucht trek je ook nog eens de aandacht van tal van andere toeristen. Win win!

Buitenspelen

In de categorie speelgoed zijn er tal van zaken die volwassenen ook best leuk vinden. Wat dacht je van een springtouw of een bellenblaaskoker? Vooral als je een groter springtouw weggeeft of een bellenblaassetje in een aparte vorm steel je zeker de show en kan een volwassene er wat mee. Kan hij lekker mee buitenspelen en is hij ook nog even in beweging…

Previous «
Next »