Resultaat gericht werken met een virtual assistant

  • Flex
  • Comments Off
virtual assistant

Als ondernemer, manager van een MKB bedrijf of freelancer heb je vaak te maken met een drukke en volle agenda. Je agenda is je leven en die houdt alles bij elkaar. Het gaat goed zolang de afspraken maar in je agenda staan en er niet al te veel dingen veranderen. Dan is er die ene afspraak die vorige week verzet was en waarvan je vergeten was dat die vandaag om 10.00 al zou komen. Jij staat op dat moment nog bij een andere klant en zit een half uur te laat uiteindelijk toch nog met je afspraak om de tafel.

Je baalt hier ontzettend van want richting je klanten en andere belanghebbende wil je juist altijd punctueel zijn. Echter ontkom je er niet aan dat je iedereen te woord moet en wilt staan. Je wilt resultaat gericht werken, efficiënt zijn en vooral geen tijd verliezen. Je kan je tijd maar één keer uitgeven daarnaast wil je ook nog privé bij je familie aanwezig zijn.

Je weet het eigenlijk al langer, iemand moet je helpen maar voor een assistente heb je misschien geen budget of past dit niet binnen uw manier van werken. Daarnaast heb je ook helemaal geen 40 uur werk voor een assistente en toch moet deze persoon altijd bereikbaar voor je zijn, telefoontjes kunnen aannemen en ander secretarieel werk voor je kunnen doen. Er is echter nog een andere optie; een virtual assistent. Dit is een assistent zoals je van origine kent alleen is deze niet bij jou in dienst en zit deze ook niet fysiek bij jou op kantoor. Deze assistent is bereikbaar tijdens kantooruren en kan veel taken op zich nemen. Van telefoontjes, beantwoorden en mails versturen tot het boeken van een vliegticket. Precies zoals jij het wilt en wat jij wilt. Zoek je iemand die alleen de telefoontjes aanneemt? Prima! Dan kun je ook alléén deze dienst afnemen en alleen voor deze dienst betalen.

Wat kan een Virtual assistant voor je doen?

Uiteraard kan een virtual assistant backoffice taken op zich nemen waardoor resultaat gericht werken voor jou mogelijk is. Jij kan je focussen op hetgeen waar je goed in bent en je mails, telefoontjes en orders worden in de gaten gehouden door jouw persoonlijke virtual assistant.

Maar dit is niet alles je kan namelijk ook geholpen worden bij het maken van reserveringen als vluchten, hotels en huurauto’s. Zeer belangrijke zaken die goed geregeld moeten worden maar vaak erg tijdrovend zijn. Als laatste kan er ook geholpen worden met het zoeken naar producten, bedrijven of personen zowel privé als zakelijk. Juist het stukje privé is erg belangrijk want als dit goed loopt gaan ook de zaken op de werkvloer goed.

Previous «
Next »