Creëer een unieke werkomgeving met een spanplafond   

  • Flex
  • Comments Off
spanplafond kantoor

Spanplafonds geven ruimtes een compleet andere uitstraling

Een van kunststof en met klemmen strak gespannen oppervlakte die echte plafonds onzichtbaar maakt. Dat is in een notendop een spanplafond. Dé perfecte manier om plafonds vol scheuren of vuile plafonds onzichtbaar te maken en weg te werken. Of als je gewoon andere types plafonds wil met een geheel andere uitstraling, zonder dat je de echte plafonds wilt of kunt vervangen. Met behulp van met name de omlijsting is vrijwel elke wensbare sfeer te creëren. Klassiek, zonder randen, modern of strak? Het kan allemaal. Met spanplafonds krijgen ruimtes een geheel andere uitstraling. Zeer bijzonder zijn de met een foto bedrukte spanplafonds die van elke ruimte zo een werkelijk unieke ruimte maken.

Bestand tegen stootje

Let op: spanplafonds kunnen tegen een stootje. Ze zijn zoals gezegd van kunststof en bestand tegen bacteriën en schimmels, net als uiteraard tegen algen, warmte en vocht. Groot voordeel ten opzichte van vervanging van plafonds is zeker de factor tijd. Vaak kunnen spanplafonds in een dag worden aangebracht. De grotere meubels laat je gewoon in de ruimte staan en je overlast wordt tot een minimum beperkt. Zo heb je ’s morgens een vuil, oud plafond en kijk je ’s avonds naar een nieuw strak, trendy spanplafond. Iedereen zal denken dat je een compleet nieuw plafond hebt. Niet voor niets worden spanplafonds ook vaak gebruikt in het kader van flexwerken. Met spanplafonds worden mooie ‘nieuwe’ werkplekken gecreëerd, in de gewenste stijl. Dat vergroot vaak de productiviteit; iedereen werkt graag op een fijne, aangename werkplek.

spanplafond kantoor

Prijs afhankelijk van diverse factoren

Duur? De spanplafond prijs berekenen is geen sinecure, moeilijk aan te geven dus en afhankelijk van nogal wat aspecten zoals uiteraard de grootte van de ruimte. Er is geen standaard prijs per vierkante meter. Slechts de specialisten op het gebied van spanplafonds zijn aan de hand van de ruimte en de specifieke wensen in staat een nauwkeurige prijsopgave te doen. Vrijblijvend uiteraard. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met (uiteraard) de eisen en wensen van de klant en het type spanplafond. Er is prijsverschil tussen een spanplafond dat mat is of juist van hoogglans, zoals die verschillen er ook zijn tussen een spanplafond dat licht doorlaat of van een foto is voorzien.

kantoorinrichting plafond

Laat de specialist de ruimte zien

Uiteraard spelen ook zaken als verlichting en omlijsting een belangrijke rol; de afwerking dus. Veel licht en veel spotjes? Dan betaalt u net iets meer dan wanneer er gekozen wordt voor een eenvoudiger spanplafond. Ook de ruimte zelf heeft invloed op de prijs. Moet er vanwege een hoge ruimte gebruik gemaakt worden van steigers bijvoorbeeld, dan is het logisch dat de prijs oploopt ten opzichte van een veel lagere ruimte. Ook vragen of de ruimte hoekig of vierkant is, spelen een rol bij het berekenen van de prijs van een spanplafond. Vaak is er een zekerheid: als de ruimte niet bezocht is door specialisten en de wensen van de klant niet duidelijk zijn, is het erg lastig om een prijs te bepalen.

Wie dus iets ziet in het laten aanbrengen van een spanplafond, doet er verstandig aan zo snel mogelijk een afspraak te maken via Plameco.nl. Pas dan weet je waar je prijstechnisch aan toe bent.      

Previous «
Next »