Scooter lease voor het werk: Hoe werkt het eigenlijk?

  • Flex
  • Comments Off
vespa leasen

Je ziet het steeds meer: de leaseauto wordt ingeruild voor de leasescooter. Een scooter is vaak praktischer en bovendien scheelt het behoorlijk in de portemonnee. Voor werknemers geldt een ander voordeel: ze zijn met scooter vaak sneller op de plaats van bestemming dan in een auto, zeker in de drukke binnenstad.

Veel voor weinig

Veel voor weinig; kwalitatief goede scooters voor relatief weinig geld per maand. En scooter leasen kan al vanaf veertig eurocent per dag en uiteraard is elk type scooter tegenwoordig beschikbaar voor de lease. Ook een stoere Vespa leasen behoort tot de talloze mogelijkheden. Met een dergelijke scooter ben je tenminste zo representatief als in een leaseauto en bovendien zegt het vaak iets over het bedrijf en de bedrijfsvoering: scooter leasen staat voor jong, dynamisch, modern en eigentijds.

Drukke verkeer

Een Vespa leasen is dus een meer dan prima optie voor ondernemers van wie de werknemers zich hoofdzakelijk in het drukke verkeer van de binnenstad moeten bewegen.
Ook voor startende ondernemers is het leasen van scooter de perfecte oplossing. In feite koop je een scooter en bepaal je zelf wanneer je die betaalt. Aflossen kan al in een jaar maar kan ook uitgesmeerd worden over 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. All-in lease is er al vanaf zestig eurocent per dag. Dan ben je dus verzekerd van een prachtige, kwalitatief goede scooter en is ook je onderhoud bij de prijs inbegrepen. Uiteraard krijg je ook garantie op je scooter. Boetevrij aflossen is ook altijd mogelijk en om misverstanden te voorkomen: wie leaset is gewoon direct eigenaar.

Voorwaarden

Ingewikkeld is het leasen van een scooter niet, de voorwaarden zijn duidelijk en het leasen van een scooter is vaak zo geregeld. Het uitzoeken van de juiste scooter, een scooter die past bij het profiel van je bedrijf, is vaak een stuk lastiger. Ga je voor de Vespa? Kies je voor het allernieuwste model? Zeker is dat de moderne scooter is uitgegroeid tot een volwaardig vervoersmiddel. De kwaliteit is met de jaren beter en beter geworden, de designs zijn om van te watertanden. Geen gek idee hoor, een scooter leasen.

Previous «
Next »