Skidbouw

  • Flex
  • Comments Off
skidbouw

Grote kans dat je het niet vaak hoort of ziet, maar wel voor bijna voor alles wat je om je heen ziet gebruikt wordt! Denk aan het geproduceerde eten wat je in de supermarkt ziet liggen. Of een groot flatgebouw waar honderden mensen wonen en iedereen van stroom en water wordt voorzien. Wat was er voor nodig om dat te realiseren in de praktijk? 

De Skid

De skid! Wat zouden we er zonder zijn? Pompen, tanks, leidingen, warmtewisselaars komen niet zomaar uit de lucht vallen en zijn voor heel veel productieruimtes en procesinstallaties nodig. Denk bijvoorbeeld aan de industrie van de voeding. De productieruimte van de voedingsindustrie of en fabrieken en procesinstallaties worden gebouwd middels skids: processystemen. Hoe een skid eruit ziet of hoe hij gebouwd wordt, is geheel afhankelijk van het doel van het gebruik. Het gebruik van een skid bespaart je veel kosten en is ontzettend efficiënt: voor een soepel geïntegreerd productieproces. 

De skidbouw specialist

Een skid bouwen is een kunst wat om verschillende vaardigheden van verscheidene disciplines vraagt. Bij het monteren van skids zijn de volgende disciplines aan de orde: engineering, kwaliteitsdienst, project management, inkoop, planning en projectmanagement, prefabricage van leidingwerk, frame en process equipment.

Skids worden op maat gemaakt naar de wens van de klant door skidbouwer. De bouw van de skid verloopt steeds weer anders. Maar wat er sowieso wel vaststaat voor de skidbouw specialist,  is de hoogwaardige kwaliteit van de skidbouwer en de uitstekende service. Skidbouwers kunnen je op allerlei gebieden dus helpen in het proces: ze zijn flexibel, hulpvaardig en praktisch aangelegd. Ze maken de skids in afstemming met de klant, zodat de beste oplossing wordt geboden voor de vraag- en doelstelling. 

Kunststof Pallets

Wanneer je bezig bent met bovenstaande projecten, zijn kunststof pallets ook onmisbaar in deze processen. Er zijn verschillende pallets, in verschillende stijlen en maten beschikbaar. Omdat er veel rekening wordt gehouden met het milieu en duurzaamheid en kostenbesparing, wordt er voor kunststof pallets gekozen. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden er tevens gebruikte, kunstof pallets geleverd. Ze zijn te vinden in verschillende soorten en maten, voor elk wat wils. Wil je weten welke kunststof pallet je precies kan aanschaffen in de situatie, laat je dan goed adviseren door een skidbouwer specialist. De meeste specialisten hebben ruimschoots ervaring en kunde, dit komt uw project ten goede: zij weten hierdoor beter wat je nodig hebt en denken graag met je mee. 

Previous «
Next »