• Homepage
  • >
  • ondernemen
  • >
  • Krijg een duidelijk inzicht in de kosten van elk project met een nauwkeurige urenregistratie

Krijg een duidelijk inzicht in de kosten van elk project met een nauwkeurige urenregistratie

  • Flex
  • Comments Off
tijdsregistratie app

Ben jij ZZP-er en werk je vooral met projecten voor je klanten? Is het voor jou tijd- en energierovend om telkens weer het aantal gepresteerde uren voor een bepaald project aan jouw team te moeten opvragen? Of misschien ben je zelfstandig ondernemer en wil je graag duidelijkheid over je eigen tijdsbesteding per klant? Wij vonden voor jou de oplossing om 100% inzicht te krijgen in de urenregistratie voor jouw onderneming.

Een gebruiksvriendelijke app voor je urenregistratie

Met een eenvoudige app kun je nu makkelijk, snel en overal je uren registreren. Het is een app die op elk apparaat werkt:

  • iOS voor je iPhone en iPad
  • Android voor je Samsung.HTG of LG
  • De desktop software is geschikt voor je MAC.

De urenregistratie app laat jou en je teamleden toe om op elk moment van de dag aan te geven hoeveel uren ze gewerkt hebben voor een bepaald project. Ook al heb je op dat moment geen internet beschikbaar, de geregistreerde uren worden later gesynchroniseerd.

Een volledig en duidelijk overzicht

Je kunt op elk moment een rapport van de urenregistratie opvragen en downloaden naar excel of pdf. Zo heb je altijd een realistisch beeld en een stand van zaken voor elk project. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan, kun je tussendoor aan je opdrachtgever rapporteren of kun je als teamleider bijsturen waar het nodig is.

Integreer met je andere software

Dankzij de urenregistratie app kun je automatisch factureren naar je klanten. Je hoeft dus niet telkens halsoverkop alle informatie bij elkaar te zoeken op het moment dat je wilt factureren. De urenregistratie app is perfect te combineren met boekhoudpakketten zoals MoneyBird en Twinfield.

Gebruik apps: ze dienen ervoor!

Een app voor urenregistratie is tegenwoordig echt geen overbodige luxe. De meeste ondernemers, en ook hun teamleden, zijn vaak onderweg. En ze hebben allemaal een mobiel apparaat. Je hebt zoveel lege momenten op een dag, dat je deze evengoed nuttig kunt gebruiken: het wachten tussen twee klanten in, een vergadering die uitgesteld is en noem maar op. Werk op zo’n momenten aan je urenregistratie, dan is dat meteen van de baan. Zo kun je je nog meer focussen op je échte werk!            

Previous «
Next »