Snel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor de thuiswerker

  • Flex
  • Comments Off

Steeds meer mensen werken vanuit thuis. Zowel zelfstandig ondernemers als werknemers en werkgevers zien de voordelen van thuiswerken.

Zelfstandig ondernemers en thuiswerken

Zeker voor startende ondernemers kan thuiswerken vele voordelen bieden. Zo kan er enorm worden bespaard op de huur van een pand, reistijd- en reiskosten en op de kosten van internet en telefonie. Je bepaalt hierdoor meer je eigen werktijden, waardoor je vaak veel efficiënter kunt werken.

De voordelen van thuiswerken voor werkgevers

Voor werkgevers is het ook steeds interessanter om werknemers vanuit thuis te laten werken. Zo kan er enorm veel tijd worden bespaard op transport. Een thuiswerker hoeft zich namelijk niet te verplaatsen en kan na het ontbijt meteen aan de gang. Drukke wegen en files kunnen hierdoor worden vermeden. De thuiswerker heeft hierdoor ook meer vrije tijd over, wat ook weer bijdraagt aan een positieve gemoedstand. Ook is uit onderzoek is gebleken dat thuiswerkers vaak productiever zijn en zij hun tijd ook efficiënter weten te gebruiken.

Het belang van een goede internet verbinding

Met al deze voordelen voor thuiswerken, is betrouwbaar en snel internet natuurlijk onmisbaar. Een thuiswerker moet continue mogelijkheden hebben om bij zijn- of haar bestanden in de cloud te kunnen, conference calls te kunnen maken en bestanden online te kunnen bewerken/ editen. Met glasvezel van KPN ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare verbinding. Hieronder hebben we een korte opsomming van de verschillende voordelen van glasvezel.

  • Ten alle tijden een stabiele privé verbinding. Omdat een glasvezelverbinding altijd direct tot aan jouw voordeur ligt, heb je een eigen privé verbinding die je niet met andere mensen hoeft te delen. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare stabiele internetverbinding.
  • Met glasvezel zijn hoge snelheden mogelijk. Thuiswerken, downloaden en uploaden terwijl iemand anders Netflix zit te kijken zal nooit meer een probleem zijn.
  • De upload- en downloadsnelheid zijn even hoog.
  • Continue hoge kwaliteit tv kijken. Tv kijken via internet met glasvezel zonder haperingen in de hoogste kwaliteit op meerdere apparaten tegelijk.
  • Bij glasvezel van KPN heb je veel vrijheid, je kunt zelf het abonnement kiezen dat aansluit op jouw wensen en budget.

Glasvezel is inmiddels al voor vele miljoenen mensen in Nederland beschikbaar. Check of je glasvezel ontvangt door je postcode en huisnummer in te vullen en bekijk meteen welk abonnement het beste bij jouw past.

Previous «
Next »