Je team belonen met een incentive reis

  • Flex
  • Comments Off

Medewerkers kun je bedanken met een cadeau, een bonus maar misschien nog wel veel leuker: een incentive reis! Naast een mooie ervaring is een incentive reis een krachtig instrument voor de teambuilding binnen je bedrijf. In dit artikel zetten wij de mooiste en meest inspirerende incentive bestemmingen op een rij.

 

Zoek de sneeuw op

Met je team heel de dag actief- en buiten zijn, ’s avonds lekker eten, drinken en winterse activiteiten uitvoeren. Een incentive reis naar de sneeuw is een en al teambuilding. Kies voor Oostenrijk voor de gezellige après-ski of voor Frankrijk voor de mooie uitgestrekte pistes en goede wijn.

Avontuurlijk IJsland

Op slechts drie uur vliegen, ligt het prachtige IJsland. Je bevind je direct in een heel andere wereld. Verken het eiland per auto, bezoek de Golden Circle, de watervallen van Gullfoss en en de heerlijke natuurlijke warmwaterbronnen. Sla de hoofdstad Reykjavik zeker niet over!  

Bruisend New York

Samen met je team New York bezoeken. Wát een ervaring! Bezoek de interessante musea, verken New York middels een sportieve fietstour en bewonder het uitzicht vanaf een van de vele wolkenkrabbers! Cocktails drinken in een rooftop bar mag natuurlijk ook niet ontbreken.

 

Hip Berlijn

Een stad vol creativiteit, goed eten en cultuur! Het is lekker dichtbij: gemakkelijk per trein/vliegtuig te bereiken en er zijn veel mogelijkheden voor een interessant programma. Daarnaast is het betaalbaar en super hip!

Prettig Mallorca

Dichter bij huis én met een heel fijn klimaat: Mallorca. Het eiland zit vol verassingen! De kilometerslange zandstranden, kleine beekjes, mooie natuur en de gezellige stadjes maken het een ideale Spaanse bestemming. Perfect om even uit de winterdip te komen en weer met volle kracht ertegenaan te gaan!    

 

Het organiseren van een incentive reis

Het organiseren van een incentive reis kost best even wat voorbereiding en tijd. Gelukkig zijn er bedrijven die zich hier helemaal in specialiseren. Zij gaan al jarenlang alle bestemmingen af om inspiratie op te doen en stellen zo de meest inspirerende programma’s samen.  

Waar zou jij weleens naartoe willen gaan met je collega’s? Laat het ons weten!

 

Previous «
Next »