Waarom een entresolvloer ideaal is voor een bedrijfspand

  • Flex
  • Comments Off

Tegenwoordig wordt alles duurder, zo ook bedrijfsruimte. Een entresolvloer kan dan goed van pas komen, om zo meer ruimte in je bedrijfshal, magazijn, productieruimte of opslagloods te kunnen creëren.

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is een tussenvloer die wordt vaak geïnstalleerd tussen twee tussen de begane grond en het dak. Je kan het het beste zien als een open, extra, tussenverdieping. Een mezzanine vloer wordt vaak gebruikt in magazijnen, productieruimtes, winkels, showrooms, kantoren, fitnessruimtes en sportscholen. Het idee erachter is dat je op een laagdrempelige manier meer ruimte creëert in een gebouw waar de vloeroppervlakte beperkt is. Dit kan zijn om extra bureaus neer te zetten, of voor machines waarmee gewerkt wordt, of om goederen op te slaan of te stallen.

Voordelen entresolvloer

Entresolvloeren hebben een aantal hele grote voordelen en het is dan ook niet zo gek dat ze zo populair zijn. Het belangrijkste voordeel is toch wel de betaalbare manier waarop je extra ruimte in je pand kan creëren.

In plaats van te moeten verhuizen, kan je op deze wijze een flink stuk extra vierkante meters tot je beschikking krijgen, in je eigen vertrouwde bedrijfspand. Dat zorgt er niet alleen voor dat je kan blijven zitten waar je zit, maar het zorgt er ook voor dat je aanzienlijk in de kosten bespaart. Verhuizen is immers kostbaar.

Een ander voordeel is de flexibiliteit. Mocht er toch ooit verhuisd worden, geen nood, de entresolvloer kan gewoon mee! Doordat de materialen die worden gebruikt demontabel zijn, kan de Mezzanine vloer makkelijk mee worden verhuisd. Daarbij geldt dat het aanpassen of het uitbreiden van de vloer ook op elk gewenst moment een optie is. Op die manier blijft de entresolvloer een duurzame investering en kan de vloer meegroeien met je bedrijf.

Met entresolvloeren maak je op een nuttige manier gebruik van de hoogte van je pand. Vaak zijn bedrijfspanden hoog, en wordt deze hoge ruimte niet optimaal benut. Met een entresolvloer kan je dit probleem oplossen, door op voorhand een kleinere ruimte in vierkante meters te huren, en er vervolgens een goedkopere entresolvloer in te laten zetten.

Al met al scheelt het gebruik van een entresolvloer aanzienlijk in de portemonnee ten opzichte van de andere opties die er zijn, en biedt het je bovendien veel meer flexibiliteit (letterlijk en figuurlijk). Lees hier meer over bij Twinfloor!

Previous «
Next »