• Homepage
  • >
  • werkplek
  • >
  • Dit zijn de vijf redenen waarom een schuifwand onmisbaar is in jouw bedrijfspand

Dit zijn de vijf redenen waarom een schuifwand onmisbaar is in jouw bedrijfspand

  • Flex
  • Comments Off
schuifwand

Misschien dat je er nog nooit over nagedacht hebt, maar een schuifwand is een essentieel onderdeel van elk bedrijfspand en biedt tal van voordelen. Hieronder vind je een aantal redenen waarom een schuifwand onmisbaar is in een bedrijfspand.

1. Flexibiliteit

 Een schuifwand biedt flexibiliteit en kan worden gebruikt om ruimtes op te delen of juist samen te voegen. Dit is vooral handig wanneer je een niet al te groot bedrijfspand bezit. Zo kun je dus bijvoorbeeld twee ruimtes creëren wanneer je een privégesprek wilt voeren met een van je collega’s. Of je schuift de schuifwand weg en maakt er een vergaderruimte van waar je met meer mensen kunt gaan zitten. Met een schuifwand kun je gemakkelijk en snel verschillende ruimtes creëren om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

2. Geluidsisolatie

Met een schuifwand kun je niet alleen ruimtes creëren, maar het biedt ook als geluidsisolatie. Zo kun je voorkomen dat er geluidsoverlast ontstaat. Dit is met name belangrijk als je een bedrijf hebt waarbij stilte essentieel is. Denk bijvoorbeeld aan een bibliotheek, studio of een opnamestudio. Met een schuifwand kun je de ruimte snel en eenvoudig afsluiten, waardoor je een rustige en stille werkplek kunt creëren.

3. Privacy

Naast dat je met een schuifwand ruimtes kunt creëren, kun je ook ruimtes afsluiten. Als. Je bedrijf veel met vertrouwelijke informatie werkt, zoals in de gezondheidszorg of advocatuur, is privacy van groot belang. Een schuifwand van Alutera biedt dus de mogelijkheid om ruimtes af te sluiten en de privacy van klanten en medewerkers kun je hierdoor waarborgen.

4. Sfeervol

Schuifdeuren zijn dus erg praktisch, maar ze kunnen ook bijdragen aan de sfeer van een bedrijfspand. Schuifwanden zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten materialen, kleuren en afwerkingen. Je kunt dus een schuifwand laten plaatsen die past bij het uiterlijk van je bedrijfspand. Zo kun je dus sfeer uitstralen, maar ook professionaliteit of strakheid. Kies wat past bij jou bedrijf!

5. Brengt meer licht      

Je kunt kiezen voor een schuifwand binnen in je bedrijf, maar je kunt ook heel goed een schuifwand plaatsen aan de buitenkant van je bedrijf. Het is niet alleen sfeervol, maar er komt ook veel meer daglicht binnen. En daglicht kan de ruimte ook weer meer sfeer geven. Daarnaast is het belangrijk dat werknemers daglicht binnen krijgen. Ze kunnen zich daardoor beter concentreren en het kan hun humeur verbeteren. Dus een win-win situatie dus!

Previous «
Next »