Wat zijn de populairste youngtimers?

  • Flex
  • Comments Off

Youngtimers winnen steeds meer aan populariteit onder mensen met een auto van de zaak. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet een luxe en uiterst comfortabele auto rijden tegen een zeer schappelijk bedrag per maand. Benieuwd naar het zakelijk voordeel van een auto ouder dan 15 jaar? Dat lees je in dit artikel. In dit artikel hebben we enkele van de populairste youngtimers voor u op een rijtje gezet!

Meest gekozen youngtimers

De Opel Signum is op dit moment één van de meest verkochte youngtimers. Een enorm ruime hatchback, erg populair bij mensen die graag wat bagageruimte willen gebruiken. Een veel sportievere youngtimer is de Alfa Romeo Gt, een totaal andere auto. Een heerlijk sportieve auto, inclusief prestatie en geluidsgenot! De laatste in dit rijtje, misschien niet één van de meest gekozen youngtimers maar toch, de Saab 9-3. Deze tijdloze auto mocht niet ontbreken vonden wij en daarom deze eervolle vermelding. Een prima auto en ook één van de populairste youngtimers!

meest gekozen youngtimers

Meest verkochte youngtimers

Volkswagen is het best vertegenwoordigd bij de best verkochte youngtimers van dit moment. Zo zijn de Golf en de Polo veruit de populairste youngtimers. De Golf is dan ook het meest verkochte model auto ooit in Nederland en dat zie je nu dan ook terug. De Renault Mégane is ook een zeer populaire youngtimer onder mensen die veel op de weg zitten. De auto biedt heerlijk veel ruimte en dat doet niks af aan het rijplezier. We sluiten dit rijtje af met de Ford Focus. Ontzettend populair en nu nog steeds in productie. Als dat niet genoeg zegt?

Populairste youngtimers uit Duitsland

Het land van de prachtige auto’s, Duitsland. Schitterende auto’s die nieuw niet door iedereen zo makkelijk te betalen zijn. De populairste youngtimers uit Duitsland zijn in dit geval dan ook de drie bekende merken. Te beginnen met de BMW 5-serie. Anno nu nog altijd ongekend populair model en inmiddels ook een stuk zuiniger. Het verbruik is wel een nadeeltje van deze youngtimer. Onverwoestbaar en met een prachtig design, de Audi A4. De 2.0 tdi versie is veruit het populairste model van een van de meest populaire auto’s in Duitsland ooit. De ongekend populaire Mercedes C-klasse maakt het rijtje compleet. Gebouwd in tal van uitvoeringen, dus voor ieder wat wils!

Previous «
Next »