• Homepage
 • >
 • werkplek
 • >
 • 10 tips om je werkplekervaring te verbeteren door middel van een kantoorbezettingsapp

10 tips om je werkplekervaring te verbeteren door middel van een kantoorbezettingsapp

 • Flex
 • Comments Off

Ben je een kantoormedewerker die graag flexwerkt of gewoon geïnteresseerd is in effectief kantoorbeheer? Dan is een kantoorbezettingsapp een krachtige tool om je te helpen. In deze blog delen we 10 praktische tips om optimaal te profiteren van een kantoorbezettingsapp en je kantoorervaring te verbeteren.

 1. Leer de app grondig kennen: Begin met het verkennen van de app en neem de tijd om alle functies te begrijpen. Hoe beter je de app kent, hoe efficiënter je ermee kunt werken.
 1. Stel je voorkeuren in: Personaliseer je app-instellingen om meldingen te ontvangen die relevant zijn voor jouw behoeften, zoals beschikbaarheid van werkplekken of vergaderzaal reserveringen.
 1. Reserveer op tijd: Als je een specifieke werkplek of vergaderzaal nodig hebt, reserveer dan ruim van tevoren. Populaire ruimtes kunnen snel volgeboekt zijn.
 1. Vergeet niet te annuleren: Als je plannen veranderen en je een reservering niet meer nodig hebt, annuleer deze dan tijdig om anderen de kans te geven deze te gebruiken.
 1. Gebruik de app voor planning: Gebruik de app niet alleen voor directe reserveringen, maar ook voor het plannen van je werkdag. Reserveer een werkplek die beschikbaar is en kies degene die het beste bij je taken past.
 1. Check de bezetting: Voordat je naar kantoor gaat, controleer de app om de bezettingsgraad van het kantoor te zien. Zo kun je drukke tijden vermijden en rustig werken.
 1. Bekijk de feedback van gebruikers: Deel je ervaringen en lees die van anderen. Feedback kan waardevol zijn om de kantoorbeleving te verbeteren.
 1. Wees bewust van de regels: Ken de regels en richtlijnen voor het gebruik van de kantoorruimte. Dit omvat zaken als stiltezones, hygiënemaatregelen en tijdsbeperkingen.
 1. Respecteer privacy: Als je gebruikmaakt van gedeelde werkplekken, respecteer dan de privacy en ruim je spullen op als je klaar bent.
 1. Denk duurzaam: Gebruik de app om duurzame keuzes te maken, zoals het kiezen van werkplekken dicht bij je huis om woon-werkverkeer te verminderen of het selecteren van energiezuinige ruimtes.

Met deze tips kun je de app kantoorbezetting optimaal benutten en je kantoorervaring naar een hoger niveau tillen. Flexwerken wordt zo nog gemakkelijker en effectiever, wat resulteert in een productievere werkomgeving en een betere balans tussen werk en privé.

Of je nu een vast kantoor hebt of hybride werkt, een kantoorbezettingsapp helpt je om je werkdag soepeler te laten verlopen. Door deze tips in de praktijk te brengen, ben je goed op weg naar een geoptimaliseerde en aangename kantoorervaring. Ga aan de slag, ervaar de voordelen van je flexibele werkomgeving!

Previous «
Next »