• Homepage
  • >
  • ondernemen
  • >
  • 4 tips om je verzonden product naar de klant helemaal perfect te maken!

4 tips om je verzonden product naar de klant helemaal perfect te maken!

  • Flex
  • Comments Off

Soms vergeten bedrijven dat de verzending van een product ontzettend belangrijk is voor de klant. Een goede levering en uitstraling daarvan kan het verschil maken tussen een boze of tevreden klant. In dit artikel delen we 4 handige tips om ervoor te zorgen dat je verzonden product helemaal perfect bij de klant aankomt.

Gebruik opvulpapier voor een veilige verzending

Een van de belangrijkste zaken bij het verzenden van producten is ervoor te zorgen dat het product veilig aankomt bij de klant. Zipa opvulpapier is een uitstekende manier om je producten te beschermen tijdens het transport. Dit opvulpapier is gemaakt van stevig materiaal en zorgt ervoor dat je product niet kan bewegen in de verpakking. Hierdoor wordt de kans op beschadiging tijdens het transport geminimaliseerd.

Zorg voor een stevige verpakking

Naast het gebruik van opvulpapier is het ook belangrijk om te zorgen voor een stevige verpakking. Kies voor kartonnen dozen of enveloppen die geschikt zijn voor het product dat je verzendt. Zorg ervoor dat de verpakking niet te groot is, zodat het product niet kan bewegen tijdens het transport. Daarnaast is het verstandig om de verpakking goed dicht te plakken en eventueel te voorzien van waarschuwingsstickers, zoals ‘fragile’ of ‘this way up’.

Voeg een persoonlijke touch toe

Een persoonlijke touch kan het verschil maken bij het ontvangen van een pakket. Voeg bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje toe aan de verzending met een persoonlijke boodschap voor de klant. Dit laat zien dat je als verkoper waarde hecht aan de klant en zorgt voor een positieve ervaring. Daarnaast kan je ook een klein cadeautje toevoegen, zoals een sample van een ander product of een kortingsbon voor een volgende aankoop. Dit zal de klant positief verrassen en kan ervoor zorgen dat de klant terugkomt voor meer aankopen.

Gebruik bedrukt opvulpapier voor een professionele uitstraling

Naast dat je bescherming aan je product geeft tijdens de verzending is het ook belangrijk om een professionele uitstraling mee te geven tijdens het verzendproces. Bedrukt opvulpapier is een uitstekende manier om je producten op een stijlvolle manier te presenteren aan de klant. Door je eigen opvulpapier te bedrukken met je bedrijfslogo of een boodschap laat je een goede indruk achter op de klant. Dit geeft de klant een extra positieve ervaring mee bij het uitpakken van het product, daarnaast kun je ook denken aan extra’s als stickers of een klein accessoire met het bedrijfslogo erop bedrukt.

Previous «
Next »