• Homepage
  • >
  • marketing
  • >
  • Altijd promotie bij de hand in de vorm van een origineel visitekaartje

Altijd promotie bij de hand in de vorm van een origineel visitekaartje

  • Flex
  • Comments Off
visitekaartjes maken

Als ondernemer wil je natuurlijk altijd goed voorbereid zijn. Je weet immers maar nooit wanneer je mogelijke klanten tegen komt. Een verzorgde uitstraling is daarom belangrijk, een degelijk verkooppraatje heb je standaard voorbereid en je hebt standaard visitekaartjes op zak, zodat je iemand gelijk van je persoonlijke contactgegevens en details van je bedrijf kunt voorzien. 

Visitekaartjes zijn vooralsnog een van de makkelijkste manieren om iemand een blijvende herinnering te geven na een ontmoeting of gesprek. Het is de makkelijkste manier om promotie te maken en er zeker van te zijn dat je gesprekspartner of mogelijke klant je naam weet te herinneren en je gemakkelijk kan bereiken via email of telefoon. 

Waar moet een visitekaartje aan voldoen?

Er zijn een aantal standaard gegevens die je vrijwel altijd op een visitekaartje kunt terugvinden. Zo staat het logo van een bedrijf op een kaartje, net zoals de bedrijfsnaam. Daarnaast staan de naam van de persoon, zijn emailadres en telefoonnummer er op vermeld. Je kunt daarnaast eventueel nog het adres van het bedrijf vermelden. Daarnaast doe je er tegenwoordig verstandig aan om ook de website en social media kanalen van de onderneming te vermelden. 

Hoe deze uiteindelijk te zien zijn op een visitekaartje is natuurlijk van kaartje tot kaartje verschillend. Visitekaartjes maken? Neem eens een kijkje op de site van Flyeralarm, daar is het makkelijker dan ooit en je kunt uit behoorlijk wat creatieve manieren kiezen om er zeker van te zijn dat jouw visitekaartje er als origineel uitspringt. Zo kun je zelf aan de slag met het ontwerp, om er zeker van te zijn dat dit aansluit op hoe je je bedrijf wilt presenteren. Zorg er natuurlijk voor dat het visitekaartje ook goed aansluit bij de rest van je huisstijl en bijvoorbeeld ook je bedrijfswebsite

Om je visitekaartje origineler te maken kun je kiezen uit verschillende maten

Naast een standaard visitekaartje, kun je ook kiezen voor allerlei extra’s, die er voor zorgen dat jouw visitekaartje toch net even wat anders oogt dan die van anderen. Naast het ontwerp kun je kiezen voor verschillende andere opties, waarmee je een visitekaartje een net wat persoonlijkere touch geeft. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten afmetingen en papierdiktes. 

Standaard is een visitekaartje 5,5 cm bij 8,5 cm. Je kunt echter ook kiezen uit een ander formaat. Zo kun je visitekaartjes laten drukken van minimaal 4cm tot maximaal 21 cm breed. De lengte kan verschillen van 5 cm tot 29.7 cm. Bovendien kun je ook voor verschillende vormen kiezen. Naast een rechthoekige vorm, kan een visitekaartje ook vierkant, rond of met geronde hoeken worden geleverd. 

Door middel van foliedruk kun je bijzondere effecten creëren

Visitekaartjes kunnen ook door zogenaamde foliedruk digitaal worden gemaakt. Hiermee kun je speciale kleuren of lakken toevoegen, waarmee je bijzondere effecten kunt creëren. Door het toepassen van een gedeeltelijke UV-lak kun je bijvoorbeeld afzonderlijke aspecten van het ontwerp van een visitekaartje accentueren. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een duurzaam ontwerp, waarbij je visitekaartjes op gerecycled papier laat drukken. Ook speciale papiersoorten behoren tot de opties, wanneer je visitekaartjes wilt maken. Denk bijvoorbeeld aan exclusief papier met parelmoer effect, metallic look of linnen preging. Je kunt zelfs kiezen voor een zelfklevende variant!

Previous «
Next »