Creëer snel meer ruimte met een opslagtent

  • Flex
  • Comments Off
opslagtent

Een opslagtent is dé oplossing wanneer u snel, makkelijk en voordelig meer ruimte bij uw bedrijf wilt creëren. Deze extra ruimte kan dienen als opslag, maar de ruimte kan uiteraard ook op tal van andere wijzen worden benut. Hierbij kunt u denken aan onder meer het opslaan van voertuigen, het realiseren van een productieruimte, het inrichten van een evenementenlocatie of het creëren van een doorwerkfaciliteit. De tentaccommodatie voldoet in alle gevallen aan uw ruimtelijke behoeften. Hierbij kan het gaan om een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor het drukste seizoen van het jaar, maar ook om een (semi)permanente oplossing. Hieronder vindt u 5 belangrijke voordelen van de opslagtent.

1. Een opslagtent is ideaal voor veel doeleinden

Het fijne van een opslagtent is wel dat deze kan worden ingezet zoals u het op dat moment nodig heeft. Er ontstaat veel extra ruimte die u kunt benutten zoals u dat wilt. U kunt hierbij denken aan het realiseren van wat extra winkel- of opslagruimte, maar ook aan het realiseren van een werkplaats, een showroom, een sportaccommodatie of een bedrijfskantine. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. De opslagtenten zijn multifunctioneel inzetbaar.

2. Extra ruimte zolang als u het nodig heeft

De opslagtenten kunnen worden gehuurd voor een duur die past bij uw behoeften. Heeft u voor de duur van een maand een goede opslagtent nodig, bijvoorbeeld omdat u een ruimte nodig heeft om als tijdelijke showroom in te richten? Dat kan. Wilt u voor de duur van een half jaar of een jaar gebruik maken van de extra ruimte, bijvoorbeeld omdat uw bedrijfskantine in die periode wordt verbouwd? Ook geen probleem. De huur van een opslagtent is zeer flexibel, waardoor de duur altijd kan worden aangepast op uw behoeften.

3. U hoeft er niet weken (of langer) op te wachten

Ineens heeft u extra ruimte nodig, voor korte of lange tijd. En nu? Een stuk aan uw bedrijf bouwen kost erg veel tijd. Andere oplossingen nemen vaak ook minimaal een aantal weken in beslag. Dit is niet het geval wanneer u kiest voor een opslagtent. Deze kan namelijk binnen een dag, of hooguit enkele dagen, worden geïnstalleerd. De exacte opbouwtijd is onder meer afhankelijk van de grootte. U kunt de extra ruimte al binnen een week volledig in gebruik nemen. Vanzelfsprekend gaat het verwijderen van de opslagtent even snel.

4. Een opslagtent kan eenvoudig worden aangepast

U maakt al een tijdje gebruik van extra ruimte door middel van een opslagtent en ineens veranderen uw behoeften. Misschien is het nodig om de tent iets aan te passen. In de meeste gevallen kan dit eenvoudig en snel worden gerealiseerd, vooral omdat de materialen en constructies van de tenten bijzonder flexibel zijn. Een aanpassing is in de praktijk snel gemaakt, waarna u gewoon weer door kunt.

5. Extra ruimte zonder bouwvergunning

Met een opslagtent kunt u uw bestaande bedrijfsruimte flink uitbreiden zonder dat u hiervoor een bouwvergunning hoeft aan te vragen. Deze heeft u voor deze tenten namelijk niet nodig. Het kan wel zijn dat u andere vergunningen nodig heeft. Dit is afhankelijk van de gemeente waarin uw bedrijf gevestigd is.

Previous «
Next »