De beste verlichting voor op kantoor

  • Flex
  • Comments Off
led tl verlichting

Met de nadruk op duurzaamheid doe je er goed aan om het kantoor duurzaam te maken. Maar hoe pak je dit aan? Verlichting is een van de eerste zaken die je kunt aanpakken, het verschil kan best fors zijn.

Besparen op de stroomkosten

Een van de belangrijke redenen om de verlichting op kantoor aan te pakken is de stroomrekening. Doordat er doorgaans veel lampen en tl-balken worden toegepast in een kantoor, kan een duurzame oplossing zoals LED verlichting een groot verschil maken. Zelfs LED TL verlichting zorgt al voor een ruime besparing van 50% ten opzichte van de ouderwetse TL-balk.

Minder vaak kapotte lampen

Knipperende TL-balken en kapotte lampen kunnen een flinke ergernis vormen op een kantoor. Daarbij kan het zelfs zijn dat je in een donkere hoek komt te zitten. Bij LED verlichting komt dit probleem vele malen minder voor dankzij lampen die erg lang meegaan in gebruik: je kunt nog jaren vooruit, je betaalt dus ook een stuk minder aan vervanging.

Een unieke uitstraling

Natuurlijk hoeft verlichting niet alleen maar duurzaam te zijn. Je kunt het kantoor ook erg modern laten ogen door gebruik te maken van lampen die diverse kleuren kunnen uitstralen. Ook LED panelen kunnen een uitkomst zijn om een extra sfeer te creëren: naast het weergeven van diverse kleuren kunnen hier ook diverse patronen en designs worden gebruikt.

Positief voor de werknemers

Door gebruik te maken van de LED variant van de TL balk zorg je voor een rustige werksfeer voor de werknemers. Omdat LED lampen niet flikkeren zoals de TL balken krijgen werknemers minder vermoeide ogen, wat natuurlijk motiverend is voor de werkprestaties en een beter uitgerust gevoel op de werkplek.

Op afstand de baas

Wellicht is het kantoor niet altijd bemand. Door gebruik te maken van smart domotica en tijdschema’s kan je slim de verlichting op bepaalde aan laten gaan of met de hand uitzetten. Maar ook bijvoorbeeld met een app op je telefoon de hele werkplek een andere kleur geven behoort tot de mogelijkheden. Zo worden de mogelijkheden met verlichting op kantoor eindeloos.

Previous «
Next »