• Homepage
  • >
  • marketing
  • >
  • Dit is waarom je offline marketing nog lang niet af mag schrijven

Dit is waarom je offline marketing nog lang niet af mag schrijven

  • Flex
  • Comments Off

We hebben het als we het over het maken van reclame hebben vaak alleen over het delen van informatie via de social media en je website. Daarmee doen we offline marketing echt tekort. Waarom denk je dat er nog steeds zoveel reclamedrukwerk in de vorm van folders op de deurmat vallen? Heel simpel, omdat dit nog steeds effectief werkt en dus scoort.

Kies voor kleur of voor een gevouwen flyer voor de beste reclame

Het kleinste product van offline marketing is zo ongeveer je visitekaartje, die je uiteraard afgeeft en wel zo veel mogelijk. Kies voor een opvallend design om echt op te vallen en vergeet niet al je contactmogelijkheden op het kaartje te drukken. Zo kunnen mensen je altijd bereiken als ze iets moeten weten over offline marketing, een vorm van marketing die nog steeds springlevend is. Verreweg het meest verkochte product in dit opzicht is de flyer. Je bestelt ze in diverse formaten en kunt ze met een handige ontwerptool zelf samenstellen. Je kunt kiezen voor flyers die dubbelzijdig in kleur bedrukt zijn en ook de gevouwen flyer doet het gewoon goed, ook anno 2019.

Ook posters, brochures en magazines blijken doeltreffende reclamemakers

Nog een uitstekende manier om reclame te maken is posters bedrukken. Deze posters kun je langs de drukkere straten laten plaatsen op de daarvoor bestemde plaatsen. Ook posters scoren bewezen goed. Behalve langs de weg kies je meer strategische plekken waar de posters ophangt. Houd daarbij wel rekening met de regelgeving in de gemeente waarin je woonachtig bent. Nog een andere interessante manier om je boodschap op uitstekende wijze onder de aandacht te brengen is brochures en magazines laten drukken. Ook een krant kan wat dat betreft de moeite waard zijn. 

De boodschap moet de consument meteen pakken

Wat ook zeker effectief is, is het laten maken van spandoeken die je opnieuw op vooraf bedachte en belangrijke plaatsen ophangt. Wees zuinig met de tekst, want die moet kort en bondig zijn en de boodschap moet de kijker meteen pakken. Voordeel van reclamedrukwerk is dat je zelf een stevige hand in het ontwerp kunt hebben door een handige tool te gebruiken. Bovendien worden de producten snel geleverd zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Want als je reclame wilt maken, dan is er geen tijd te verliezen. Online en offline kun je dus prima reclame maken en wie slim is die combineert dit.

Previous «
Next »