Een print abonnement van HP

  • Flex
  • Comments Off
print abonnement hp

Elke onderneming heeft een printer en daarmee wordt nog heel wat afgeprint. Gelukkig wordt niet meer elke mail geprint, maar printen gebeurt nog dagelijks, Bijvoorbeeld facturen, want die moeten eerst worden gecodeerd, dan betaald en tot slot opgeborgen in een ordner om zeker 7 jaar te bewaren voor belastingcontrole. Om ervoor te zorgen dat je inktcartridges niet leeg zijn op het moment dat je net wilt gaan printen kun je een printabonnement afsluiten. Voor bijna elke HP-printer kun je een print abonnement afsluiten. Is je printer toe aan vervanging, kijk dan eens naar de nieuwste printers van HP. Deze zijn uitgerust met een HP-smartapp en je kunt bij deze printers goedkoop een inkt abonnement afsluiten. Met de HP-smartapp kun je vanuit je smartphone printen en met een print abonnement worden je cartridges of toner automatisch thuisbezorgd.

Hoe werkt een printabonnement?

De meeste ondernemers printen al gauw tientallen pagina’s per maand. Zelfs als je thuis een printer hebt staan print je vaker dan je denkt een pagina. Hoe vaak gebeurd het niet dat je wilt printen en de cartridge is (bijna) leeg? Om niet voor deze verrassingen te komen staan kun je,  zoals gezegd, een print abonnement afsluiten. Dat kun je doen voor thuisgebruik, maar ook voor zakelijk gebruik. Met een print abonnement bespaar je geld en is je cartridge ‘nooit leeg’. Je hebt altijd op tijd een nieuwe cartridge in huis. Er is ook een printabonnement voor laserprinters met HP instant Ink voor toner. Wanneer je nu een nieuwe printer aanschaft krijg je tijdelijk gratis een halfjaarabonnement op HP Instant Ink. Als je de printer installeert en je maakt ook gelijk een HP-account aan met persoonlijk inkt assistent, dan zorgt die ervoor dat HP een seintje krijgt als er het inktniveau beneden een bepaald peil komt en wordt er een nieuwe cartridge of toner naar je toe gestuurd.

Hoe werkt het precies?

Als je ook een printabonnement wilt van HP dan moet je je eerst registreren. Bij het registreren moet je ervoor zorgen dat je de juiste printer kiest want niet alle printers hebben dezelfde cartridges of toners. Daarna zoek je het printplan uit dat het beste bij je past. Je kan altijd je printplan bijstellen en je mag de pagina’s die niet gebruikt zijn meenemen naar de volgende maand. Er is een inktplan voor ondernemers van kleine tot grote bedrijven en een printplan voor thuis. Je printer geeft automatisch een seintje als de inkt of toner bijna op is en je ontvangt dan, op je bedrijf of thuis, die cartridge of toner die je nodig hebt. Je ontvangt ook gelijk een voorgefrankeerde envelop waar je gratis je lege cartridges of toners mee terug stuurt zodat deze gerecycled kunnen worden. Zo ben je ook nog duurzaam bezig. 

Previous «
Next »