Het plaatsen van banken voor een bedrijfspand

  • Flex
  • Comments Off

Parkbanken maken bedrijfsterrein helemaal af

Het staat mooi, geeft je bedrijfspand nog meer uitstraling en heeft bovendien een functie. Wie verder kijkt dan alleen het interieur van het bedrijfspand, die verrijkt de directe omgeving van het bedrijfsonderkomen met parkbanken. Daar kan personeel en klant – misschien samen- even bijkomen, uithijgen of een praatje maken. Daar kun je wachten op de volgende klant of wacht je als klant op de mooie lentedagen op je beurt. Mooi en praktisch; met parkbanken maak je je bedrijfspand helemaal af en bied je bovendien net dat beetje extra’s.

Duurzaam

‘Allemaal leuk en aardig’, zullen de cynische ondernemers nu denken, ‘maar wat als de parkbank voortdurend doelwit is van vandalisme? Dan blijf je aan de gang. ‘Welnu, de parkbanken van nu kunnen heel goed tegen een stootje. Die zijn amper te verwoesten. Die staan en blijven staan, daar zorgen de betonnen staanders wel voor. Geen lol aan dus voor de kwaadwillenden, die ongetwijfeld hun heil elders zullen zoeken. Uiteraard werken de producenten van parkbanken zo duurzaam mogelijk.

Verschillende kleuren en maten

De buitenbank is in opmars en ontwikkelt zich nog steeds stormachtig. Dat verklaart ook het enorme aanbod aan parkbanken dat anno 2018 verkrijgbaar is. Je hebt de standaard banken, maar een bank kan ook op maat gemaakt worden. Ze zijn er van hout en kunststof en het is mogelijk zelf de ideale buitenbank te ontwikkelen, een parkbank die naadloos past bij uw bedrijfspand. In de kleur die ook aansluit bij het pand, parkbanken heb je met of zonder rugleuning en in allerlei verschillende maten. Schaf je een of meerdere parkbanken aan, dan is het bij een aantal producenten mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten, zodat de parkbank mooi is en mooi blijft. Uiteraard kun je de parkbanken perfect combineren met parktafels en andere vergelijkbare buitenproducten. Let dan wel op: de kans dat het personeel meer buiten is dan binnen werk, is dan wel levensgroot…

Previous «
Next »