Het belang van mooie werk- en lunchtafels

  • Flex
  • Comments Off

Jouw werkomgeving heeft meer invloed op jouw prestatievermogen dan je zelf door hebt. Zo zorgt bijvoorbeeld een opgeruimd bureau ervoor dat jij ook opgeruimder in jouw hoofd bezig kan gaan met jouw werkzaamheden. Zo heeft ook het bureau zelf invloed op jouw werkvermogen. Is jouw werktafel niet zo mooi, niet stabiel of niet zo schoon? Denk er maar aan, alleen dan merk je al dat het invloed heeft. En hetzelfde geldt voor een lunchtafel. Wanneer deze niet schoon is of zeer beschadigd, heeft dit wel degelijk invloed op jouw humeur en het plezier om te gaan lunchen op werk.

boomstamtafels

De ideale lunchtafels

Als werkgever zijnde wil je natuurlijk dat al jouw werknemers met veel plezier gaan lunchen om zo op hun werkdag even tot rust te kunnen komen. Dit plezier kun jij onder andere realiseren door een mooi interieur. Zo heeft onder andere de lunchtafel grote invloed op het plezier gedurende de lunch. Een ideale lunchtafel voor een groot bedrijf is toch wel de boomstamtafel. Deze tafel is vaak groot, lang en straalt een zekere klasse uit door zijn robuustheid. Vaak is bij dit type tafel het onderstel gemaakt van metaal. Door deze sterke materialen is de kans klein dat deze tafel onstabiel wordt.
Een andere lunchtafel die zich perfect leent voor de wat kleinere bedrijven is een ronde lunchtafel. Aan deze tafel zit niemand aan het hoofd en kun je eenvoudig met elkaar praten. Wel kan de vorm enigszins onhandig zijn, omdat de ruimtes voor de lunch vaak wat kleiner zijn, waardoor de loopruimten in een lunchruimte wel aanzienlijk kleiner worden.

Mooie werktafels: de boomstamtafels

Ook de boomstamtafel kan perfect worden gebruikt als een werktafel of bureau. Het is een zeer robuuste tafel, waardoor het werken aan deze tafel zelfs energie kan geven aan jouw werknemers. Wel moet rekening worden gehouden met de eventuele oneffenheden die kunnen voorkomen in het bovenste blad van de tafel wanneer gekozen is voor een echte robuuste werktafel. Dit is niet het geval bij de gladde varianten, juist omdat deze goed afgewerkt zijn met een lak en geschuurd zijn. Wanneer je als werkgever zijnde de boomstamtafel als bureau toepast bij iedere werknemer, heeft dit zeker een positieve werking op de werknemers.

Previous «
Next »