Hoe regel je thuis snel nieuwe kantoorruimte?

  • Flex
  • Comments Off
tuinkantoor

Nu de kinderen allemaal groot zijn, is het begrijpelijk dat ze ook allemaal hun eigen kamer willen. Je twee jongsten hebben aangegeven dat ze niet langer een kamer willen delen. Dat is niet meer dan logisch. Tieners hebben steeds meer behoefte aan hun eigen privacy, dus het is niet meer dan gepast om er voor te zorgen dat ze allemaal hun eigen stek hebben in huis waar ze hun eigen gang kunnen gaan. 

De enige manier waarop je dit echter kunt verwezenlijken, is als jij je kantoor opgeeft. Je oudste heeft al een paar jaar zijn eigen kamer, maar de jongste twee delen een kamer en daar zijn ze een beetje klaar mee. Maar je huis telt maar vier slaapkamers en een daarvan gebruik jij als kantoor. Dus je zit daar een beetje mee. 

Je kinderen willen allemaal hun eigen kamer, dus jij moet je kantoor opofferen 

Want aangezien je toch best veel thuis werkt, is het niet echt een optie om je boeken en computer in een hoek te proppen in de woonkamer. En bij jullie op de slaapkamer is al helemaal geen optie. Je vrouw ziet je al aankomen. Ze gaat meestal een stuk vroeger naar bed dan jou en het laatste waar ze op zit te wachten, is dat jij haar nachtrust verpest door ijverig op een toetsenbord te rammen terwijl het felle licht afkomstig van het beeldscherm de kamer in schijnt. 

De enige optie die je te binnen schiet is om de tuin in te gaan. Misschien kun je wel een stuk aan je huis aan bouwen om daar een kantoorruimte in te richten. Maar alleen nadenken over alle problemen die een verbouw met zich mee gaat brengen, doet je eigenlijk al snel besluiten dat dat geen optie is. Het laatste waar je zin in hebt is om gedurende twee maanden voortdurend bouwvakkers over de vloer te hebben, met alle werkzaamheden, geluidsoverlast en bouwafval tot gevolg. Nee, je moet een makkelijkere en snellere oplossing zien te vinden, die je niet voor teveel problemen laat komen te staan. 

Een tuinkantoor is een snelle en comfortabele oplossing voor kantoorruimte

Een goede vriend raadt je aan om eens naar houten tuinkantoor te kijken. Dit zijn in principe niet veel anders dan grote tuinhuisjes, maar specifiek ingericht om als kantoorruimte te gebruiken. Na aankoop wordt een tuinkantoor bij jou thuis gemonteerd. Natuurlijk worden de tuinkantoren aangeleverd met de benodigde elektra, zoals stopcontacten en lichtschakelaars. Zo kun je er zeker van zijn dat je de nodige elektrische apparaten ook probleemloos aan kunt sluiten in je nieuwe kantoor. 

Je was er even bang voor dat je behoorlijk wat kwijt zou zijn aan stookkosten. Maar dit is gelukkig niet zo. Zo zijn de tuinkantoren voorzien van isolatie in de vloer en het dak, om ervoor te zorgen dat je kantoor goed kunt verwarmen tijdens koude dagen, zonder daarbij veel energie te verliezen. Er zijn zelfs modellen leverbaar die dubbel glas hebben, om zo nog een stuk duurzamer te zijn in gebruik. Bovendien kun je optioneel ook kiezen voor verdere isolatie in de wanden. 

Tuinkantoren zijn leverbaar in verschillende modellen en verschillende prijsklassen. Je kunt er dus van uit gaan dat je een model kunt vinden dat bij jou past. Een tuinkantoor lijkt je daarom de beste oplossing, om ervoor te zorgen dat al je kinderen straks een eigen kamer hebben en jij je eigen kantoor in de tuin, zodat je probleemloos kunt blijven werken!

Previous «
Next »