• Homepage
  • >
  • Auto
  • >
  • Twee ideale zakelijke auto’s van Mitsubishi

Twee ideale zakelijke auto’s van Mitsubishi

  • Flex
  • Comments Off
mitsubishi kopen

Mitsubishi is al decennia lang een kracht om rekening mee te houden. Jaren geleden dankzij zijn beroemde sportwagens, tegenwoordig om hun duurzame auto’s die daardoor ook vaak voor zakelijk gebruik worden aangeschaft. Betaalbare prijzen, een garantie van 10 jaar en een reputatie van betrouwbaarheid zijn de visitekaartjes van Mitsubishi. We hebben roddels gehoord over het nieuw leven inblazen van de Lancer Evo-sport sedan, maar dat geloven we pas als we het zien. Vooralsnog is een belangrijke reden om een Mitsubishi kopen het feit dat het betrouwbare auto’s zijn, zonder een enorm prijskaartje.

De huidige populariteit van Mitsubishi is te danken aan de cross-overs en zuinige auto’s. De Mitsubishi Mirage is eenvoudig en eerlijk, biedt weinig franjes, terwijl de Outlander op grotere schaal hetzelfde doen, maar dan met wat extra’s. Hieronder kijken we waarom beide auto’s zo interessant zijn voor zakelijk gebruik.

De Mitsubishi Mirage

De Mirage heeft een goed benzineverbruik, is gemakkelijk te parkeren en is goedkoop. Drie belangrijke redenen waarom veel mensen kiezen voor de Mirage als bedrijfswagen. Als hatchback-versie van de Mirage G4-sedan biedt de Mirage een klein voordeel in de laadruimte ten opzichte van zijn vierdeurs broer of zus, en heeft net als hen eem driecilindermotor van 78 pk. De acceleratie is goed en de Mirage biedt ook veel rijplezier. De cabine is goed uitgerust – Android Auto, Apple CarPlay en automatische klimaatregeling zijn allemaal standaard.

Infotainment en connectiviteit

Bluetooth-connectiviteit is standaard in de Mitsubishi Mirage, en dit maakt handsfree bellen mogelijk. Een audiosysteem met vier luidsprekers, een 7-inch touchscreen en Apple CarPlay en Android Auto zijn allemaal standaard. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer premium systeem, wordt een Rockford Fosgate-geluidssysteem aangeboden als upgrade. Deze connectiviteit is een andere reden waarom het de ideale auto is voor zakelijk gebruik!

De Mitsubishi Outlander

Behoefte aan een grotere zakelijke auto dan de Mirage? Dan is de Mitsubishi Outlander de wagen die je op de lijst moet zetten. Met een sci-fi-achtige carrosserie en een chique interieur is de Mitsubishi Outlander 2022 volledig opnieuw ontworpen en nu echt competitief in de zeer verzadigde compacte crossover-klasse. De standaard driezitsbank is ook ongebruikelijk in dit segment. De Outlander deelt een platform en mechanische onderdelen met de nieuwe Nissan Rogue, waaronder een opvallende 181 pk sterke viercilinder motor. 

Mitsubishi verbetert ook de functies van de Outlander en geeft hem een verrassend rijgedrag. Het interieur is ook veel verbeterd, met een elegant eenvoudig ontwerp en aanzienlijk mooiere materialen. Bovendien is er een assortiment nieuwe connectiviteit functies en rijhulp technologie geïnstalleerd. Een plug-in hybride (PHEV) model zal uiteindelijk ook bij de line-up komen.

Wat is er nieuw aan de Mitsubishi Outlander in 2022?

De 2022 Outlander is dus geheel nieuw en introduceert een nieuwe generatie van Mitsubishi’s compacte cross-over. De Outlander wordt aangedreven door een 2,5-liter inline-viercilindermotor die 181 pk levert. Hij is uitsluitend te combineren met een continu variabele automatische transmissie (CVT). Voorwielaandrijving is de standaardconfiguratie, maar vierwielaandrijving is optioneel. Hoewel de acceleratietijden van de Outlander concurrerend zijn met die van andere compacte cross-overs, voelt hij meer responsief aan op de snelweg. 

De Outlander rijdt met een hernieuwde behendigheid en kalmte, vooral in vergelijking met het oude model. De besturing is fijn, de bewegingen zijn gecontroleerd en de rit is comfortabel, wat hem een goede zakelijke auto maakt als je veel kilometers moet rijden!

Previous «
Next »