Uw hardware is geld waard!

  • Flex
  • Comments Off
hardware opkopen

Zonder dat u dat door heeft is uw oude, zakelijk gebruikte hardware misschien wel een hoop geld waard. Vaak neemt ongebruikte oude hardware opslagruimte in beslag en staat het alleen maar in de weg. Daarbij staat er misschien ook gevoelige data op de hardware, het is niet wenselijk als deze data betrokken raakt bij een datalek. Waar veel mensen zich niet bewust van zijn is het feit dat deze oude hardware geld waard is, en dat is zonde. 

Ruimte vrijmaken

De computers, laptops, tablets en noem het maar op kunnen ontzettend veel ruimte in beslag nemen, onnodig als u het ons vraagt. Het laten opkopen van oude hardware is namelijk een simpele klus. CTC IT Solutions is gespecialiseerd in het opkopen van hardware. Zij kunnen ervoor zorgen dat de ruimte vol met oude devices weer leeg komt te staan, ideaal. 

Het verwijderen van gevoelige data 

Hardware opkopen mag natuurlijk geen risico’s met zich meebrengen. De, wellicht gevoelige, data mag niet terecht komen in een datalek. CTC IT Solutions is een gecertificeerd organisatie als het gaat om het verwijderen van data op een veilige manier. Bij het verwijderen van de data worden alle mogelijke risico’s vermeden. Zo weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u uw hardware laat opkopen. 

De restwaarde van uw oude apparaten

Hoe langer u wacht met het in gang zetten van het proces, hoe minder uw hardware waard wordt. Dat is zonde, want vaak is de hardware ongemerkt meer geld waard dan u denkt. CTC IT Solutions biedt vaak een aantrekkelijke prijs voor uw ongebruikte hardware. Na het geven van een akkoord heeft u geen omkijken meer naar uw oude apparaten en zetten zij het proces in gang. 

Uw ideale proces

De wensen voor het proces kunnen zelf worden bepaald. Zo kan het voorkomen dat u complete werkplekken wilt vervangen. In dat geval is het handig de hardware te laten ophalen in de avonduren. Zo heeft uw medewerker geen last van het proces en kunnen uw medewerkers de volgende dag ongestoord verder waar ze gebleven waren. 

Verder is het proces van laten opkopen ook een vrijblijvend proces. Zo kunt u eerst een waardebepaling doen zonder dat u hier aan vast zit. Als u akkoord gaat met de prijs zal het proces van opkopen en ophalen ingang worden gezet. Op deze manier zit u nergens aan vast en kunt u altijd nog bepalen om iets anders te doen met de oude hardware.

De voordelen op een rijtje

Hardware opkopen brengt dus verschillende voordelen met zich mee. Zo bespaart u kostbare ruimte, wordt de data (via bijvoorbeeld CTC IT Solutions) op een veilige en risicoloze manier verwijderd, krijgt u vaak meer geld voor uw oude hardware dan u denkt en verloopt het proces precies naar uw wensen.

Previous «
Next »