• Homepage
  • >
  • marketing
  • >
  • Van promotiemateriaal tot uw inboedel: zo brengt u uw merknaam in beeld!

Van promotiemateriaal tot uw inboedel: zo brengt u uw merknaam in beeld!

  • Flex
  • Comments Off
Als ondernemer moet u met regelmaat keuzes maken die gevolgen kunnen hebben voor uw ondernemer en de mensen die bij u in dienst werken. Sommige keuzes zijn gemakkelijk, waar andere keuzes kunnen zorgen voor enorme hoofdpijn. Onder die laatste categorie vallen ook de keuzes die u nog niet gemaakt hebt omdat u simpelweg niet wist dat het mogelijk was. Of omdat u er nog niet aan gedacht had. Hoe zit het bijvoorbeeld met de bekendheid van uw merknaam en op welke plekken is uw merknaam te zien?

Een merknaam en logo zorgen voor herkenning

De kans is groot dat uw merknaam en uw logo groot op uw website pronken. Steeds meer bedrijven gebruiken daarnaast gepersonaliseerd briefpapier en enveloppen met de naam of het logo van het bedrijf. Deze bedrijven realiseren zich goed dat een merknaam tegenwoordig belangrijker is dan ooit dankzij de enorme concurrentie. Wanneer de consument aan de hand van uw merknaam of logo direct weet wat u verkoopt en waarom hij of zij dit bij uw bedrijf moet kopen, dan hebt u goed werk verricht. Om dit voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat uw merknaam prominent aanwezig is. Niet alleen op het internet en binnen de reclames, maar juist op het meer directe vlak. Hebt u er al eens aan gedacht om te kiezen voor pennen bedrukken? De betere verkopers zorgen ervoor dat elke klant een pen met uw merknaam krijgt. Op die manier is uw naam in veel huishoudens te vinden tegen lage kosten én wordt deze naam regelmatig gezien: een pen wordt immers vaak gebruikt.

Benut de kansen die uw bedrijf heeft

Een merknaam en een logo zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel binnen elke marketingcampagne en kunnen ook buiten de actieve marketing gebruikt worden op een passieve manier. Zorgt u er vooral voor dat de merknaam en het logo herkenbaar zijn en dat zij exact vertellen wat uw bedrijf doet. U kunt de merknaam laten drukken op reclamefolders, gebruiken in spotjes of instructievideo’s op kanalen zoals YouTube en Facebook en laten plaatsen op uw inboedel. Wanneer de consument keer op keer uw merknaam en logo ziet op verschillende plekken, wekt dit niet alleen een betrouwbare indruk voor uw bedrijf. Het zorgt er ook voor dat uw bedrijf de eerste keuze is omdat uw naam als eerste naar voren komt bij elke consument die uw merknaam zo vaak tegengekomen is.

Previous «
Next »