Verhoog je productiviteit met een verhuursoftware

  • Flex
  • Comments Off
verhuursoftware

Wil je graag de productiviteit verhogen? Kies dan voor een moderne verhuuroplossing voor jouw bedrijf. Je kunt hiervoor terecht bij Rentman. Dit is een complete verhuuroplossing die AV en evenementen verhuurders productiever laat werken. Deze verhuursoftware helpt goed bij verschillende taken waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken. Wie wil dat nou niet? Op de website van Rentman kun je gratis starten en een Rentman account aanmaken. Hierdoor kun je kijken of het werkt voor jouw bedrijf en een proefversie gebruiken. Meer weten? Lees dan nu verder want in dit blog wordt er nog meer uitgelegd.

De producten van Rentman

De producten zijn onderverdeeld in beheer, plan, communiceer en track. Hieronder vind je verschillende doelen van de software. Wil jij bijvoorbeeld projecten goed beheren? Kies dan voor projectmanagement. Kies je liever voor het opstellen van professionele documenten? Kies dan voor offertes maken en factureren. Zo zijn er nog veel meer toepassingen zodat de productiviteit verhoogd kan worden en je bijvoorbeeld makkelijker je voorraad bij kunt houden. Wat zijn jouw doeleinden? Als je dit hebt vastgesteld is het makkelijker kiezen welke software het beste bij jou past.

Het voordeel van Rentman

Waarom je zou moeten kiezen voor Rentman? Het voordeel van Rentman is dat alles onder één dak zit. Je kunt namelijk alle informatie inzien in één overzichtelijk systeem. De verhuurprojecten kun je gemakkelijk beheren vanuit verschillende locaties en op verschillende apparaten. De verhuursoftware is eenvoudig in gebruik en altijd up-to-date. Hulp nodig? De support is gratis en ons doel is om jouw vragen binnen het uur te beantwoorden. Breng dus nu jouw team aan boord en zorg dat iedereen alle informatie kan inzien. Je zult zien dat de productiviteit direct verhoogd wordt.

De mogelijkheden van de verhuursoftware

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact op met de specialisten van support. Zij kunnen je meer vertellen over de verhuursoftware en daarbij al je vragen beantwoorden. Vul bijvoorbeeld het contactformulier in of bel de support gerust even op.

Previous «
Next »